Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Καλύτερος Νέος Παίκτης o Κόνιαρης

Καλύτερος Νέος Παίκτης o Κόνιαρης

koniaris paok

Αντώνης Κόνιαρης κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο του “Καλύτερου Νέου Παίκτη”.

Ο 21χρονος γκαρντ του ΠΑΟΚ συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους τόσο από την ψηφοφορία που διεξήχθη μεταξύ των αρχηγών και των προπονητών των ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και από αυτές των δημοσιογράφων και του κοινού.

Την περσινή σεζόν ο Κόνιαρης είχε κατά μέσο όρο στην Stoiximan Basket League 6.15 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 3.25 ασίστ και 1.15 κλεψίματα  σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Ο νεαρός άσσος μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ δήλωσε τα εξής:

“Κάθε διάκριση είναι σημαντική, ιδιαίτερα όμως όταν αυτή προέρχεται από τις επιλογές των προπονητών, των αρχηγών και ψήφους δημοσιογράφων και φιλάθλων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου για την εμπιστοσύνη και στους συμπαίκτες μου χωρίς την συμπαράσταση των οποίων δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Η δουλειά μας και η προσπάθεια ατομικής βελτίωσης δεν σταματά ποτέ, ούτε τώρα το καλοκαίρι.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς σωστή χημεία, όμορφη ατμόσφαιρα και μεθοδική δουλειά, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας. Εύχομαι υγεία, καλό καλοκαίρι σε όλους και η επόμενη σεζόν να είναι ακόμη καλύτερη για μένα και τον ΠΑΟΚ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…