Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος ”Ιστορική” επιστροφή για Λινάρδο στον Πανιώνιο!

”Ιστορική” επιστροφή για Λινάρδο στον Πανιώνιο!

linardos nikos

Στον Πανιώνιο, την ομάδα που πέρασε σχεδόν όλη τη μπασκετική του καριέρα, επέστρεψε ο Νίκος Λινάρδος, αναλαμβάνοντας το πόστο του Διευθυντή Ακαδημιών. Ο Έλληνας κόουτς, παρουσιάστηκε επίσημα από τη Διοικούσα Επιτροπή των Ακαδημιών Μπάσκετ του ”Ιστορικού”, με όλα τα στελέχη να καλωσορίζουν θερμά έναν ”θρύλο” του συλλόγου.

Ο έφορος και πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης Ακαδημιών Μπάσκετ, Πάρις Λουτριώτης, μαζί με τα άλλα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης Ακαδημιών Μπάσκετ (Βασίλης Λάζαρης, Αντώνης Γκίκας, Χάρης Βασιλειάδης), έκαναν μία αναλυτική παρουσίαση της φιλοσοφίας προσέγγισης και της νέας λειτουργικής δομής των Ακαδημιών και περιέγραψαν τις αναλυτικές αρμοδιότητες του Διευθυντή Ακαδημιών, στον οποίο ανατίθεται η υλοποίηση της νέας προσέγγισης.

Ο κ. Λουτριώτης επεσήμανε ότι ο βασικός στόχος της νέας διοικητικής διάρθρωσης θα είναι η συνεχής διάδοση και επέκταση του πνεύματος και των αρχών που διέπουν τον Πανιώνιο εδώ και 128 χρόνια, σε μία προσπάθεια να αναδειχθεί η σημασία που έχει και πρέπει να παίζει ο αθλητισμός στην ζωή παιδιών-αθλητών και των οικογενειών τους, με αξίες όπως η συνεργασία, η πειθαρχία , η κοινωνικότητα, η αυτοπειθαρχία, η πίστη σε κοινό σκοπό, η συντροφικότητα και η αλληλεγγύη, που θα είναι βάση της λειτουργίας των Ακαδημιών.

Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση, περιέγραψε αναλυτικά την λειτουργική δομή και την στελέχωση, κυρίως της Προπονητικής Ομάδας, και ανέφερε αναλυτικά και τις ιατρικές ειδικότητες και τους ειδικούς συνεργάτες που θα υποστηρίζουν τις Ακαδημίες.

Ο κ. Λινάρδος ευχαρίστησε την Επιτροπή Διοίκησης για την εμπιστοσύνη, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι επιστρέφει στον Πανιώνιο και επιβεβαίωσε και την προσωπική του πίστη και προσήλωση στην αξιοποίηση των ταλέντων, αλλά και στην υποστήριξη των δυνατοτήτων των πολλών παιδιών που ήδη είναι στις Ακαδημίες. Επίσης τόνισε την σημασία που θα δώσει στην εξέλιξη των παιδιών, ώστε να μπορούν, όσοι έχουν τα κατάλληλα προσόντα, άμεσα, να μεταπηδήσουν στις ανώτερες ομάδες του Πανιωνίου.

Η Συνέντευξη Τύπου έκλεισε με χαιρετισμούς που απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Άρης Μησαϊλίδης και ο παρευρισκόμενος παλαίμαχος αθλητικογράφος και συγγραφέας κ. Πέτρος Λινάρδος, ο πατέρας του Νίκου. Παραβρέθηκαν και έκαναν σύντομες παρεμβάσεις ο Δ. Χανιωτάκης (Γεν. Γραμματέας του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ), η Ιωάννα Καριοφύλλη,(Υπεύθυνη Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης), ο εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη στην ΚΑΕ, Π. Τιγκιράκης, οι δημοσιογραφοι Ρήγας Δαρδάλης, Γιώργος Βαλαβάνης, και ο GM της ανδρικής ομάδας μπάσκετ, Χρήστος Χριστοδούλου.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Πανιώνιος: Τέλος η σεζόν για τον Βεργίνη

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Δημήτρης Βεργίνης. Πολύ άτυχος στάθηκε ο αρχηγός τ…