Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Η δύσκολη απόφαση του Ιωάννη!

Η δύσκολη απόφαση του Ιωάννη!

papapetrou 1

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου συναντήθηκε χθες με τους αδερφούς Αγγελόπουλους στα γραφεία της ”Arcadia”, με σκοπό την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας φόργουορντ ναι μεν αποχώρησε χωρίς να υπογράψει, αλλά η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον ίδιο να δηλώνει χαρακτηριστικά: ”όλα πάνε καλά, σε 1-2 μέρες θα ξέρουμε”.

Η απάντηση του Ιωάννη λοιπόν, αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο. Όπως είναι φυσικό, ο 24χρονος διεθνής θέλει να ”ζυγίσει” όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του πριν πάρει την τελική του επιλογή. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις το δίλημμά του είναι Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός. Οι ”ερυθρόλευκοι”, μετά το πρώτο ραντεβού όπου διαπιστώθηκε χάσμα στο οικονομικό, έχουν καλύψει σε μεγάλο βαθμό τα ”θέλω” του ”Πάπι”, ενώ από την άλλη και οι ”πράσινοι” του έχουν καταθέσει μια άκρως δελεαστική πρόταση.

Το οικονομικό φαίνεται πως θα παίξει δευτερεύοντα ρόλο στην επιλογή του μιας και οι δύο προτάσεις κυμαίνονται περίπου στα ίδια επίπεδα. Το πρώτο που ενδιαφέρει τον Παπαπέτρου είναι ο ρόλος που θα έχει στην ομάδα. Στον Ολυμπιακό, μετά την έλευση του Ντέιβιντ Μπλατ, τα δεδομένα άλλαξαν με τον Αερικανοϊσραηλινό τεχνικό να έχει διαμηνύσει στον Έλληνα διεθνή πως ο χρόνος συμμετοχής του θα είναι αυξημένος. Ο ίδιος βέβαια ξέρει πως μετά και την ανανέωση του Κώστα Παπανικολάου, θα έχει μπροστά του μια επιπλέον επιλογή στη θέση ”3”. Από την άλλη μεριά, ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά και τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Κει Σι Ρίβερς, υπολογίζει των Ιωάννη πρώτη επιλογή στη συγκεκριμένη θέση.

Το σίγουρο είναι πως η απόφαση του Παπαπέτρου δε θα αργήσει να ανακοινωθεί, με τον ίδιο να βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της καριέρας του μέχρι σήμερα, όπου καλείται να πάρει και τη δυσκολότερη απόφαση.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…