Κεντρική Basket League Ολυμπιακός H σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Μάντζαρη (pic)

H σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς του Μάντζαρη (pic)

mantzaris

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης, πέρα από καλός καλαθοσφαιριστής, είναι και σπουδαίος άνθρωπος. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού προχώρησε σε μία μεγάλη κίνηση ανθρωπιάς, χωρίς φυσικά να φροντίσει να την κάνει γνωστή στον κόσμο.

Όπως αποκάλυψε μέσω της προσωπικής του σελίδας, ο Λευτέρης Χρυσοφάκης (σ.σ. γνωστός για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του στον Πειραία), ο Μάντζαρης έδωσε ένα σημαντικό ποσό σ’ ένα παιδάκι που παλεύει για τη ζωή του.

“Ο μεγαλύτερος πλούτος ενός ανθρώπου είναι η ΑΝΘΡΩΠΙΑ,Θέλω πολύ να ευχαριστήσω από την δικιά μου μεριά ο οποίος ήμουνα ο ενδιάμεσος,Ο Βαγγέλης ο Μάντζαρης να δώσει ένα σημαντικό ποσό για ένα παιδακι που αυτή την στιγμή παλεύει να μείνει στην ζωή αφού η ρημάδα η λευχαιμία τον χτύπησε,ΒΑΓΓΟ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ,Γνωρίζω ότι δεν ήθελες να το αναφέρω αλλά η γνώμη μου είναι ότι αυτές οι κινήσεις πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω,για να είναι προτροπή και για τους άλλους,Έτσι μπορουμε να κάνουμε τον κόσμο ομορφότερο”, έγραψε ο Λευτέρης Χρισοφάκης.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ο Ολυμπιακός για το break στη Βαρκελώνη

Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη μάχη των play off της Ευρωλίγκα. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στη Β…