Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γουίλιαμς-Γκος: “Eυλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό”

Γουίλιαμς-Γκος: “Eυλογημένος που θα παίξω στον Ολυμπιακό”

goss

Αρκετά ενθουσιασμένος που θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μπλατ, εμφανίστηκε ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ενώ αναφέρθηκε και στους τελευταίους 16 μήνες.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: “Γνωρίζω ότι είμαι παίκτης του ΝΒΑ. Οι τελευταίοι 16 μήνες ήταν… τρελοί, από την εμπειρία που είχα και τη βελτίωση στο παιχνίδι μου. Από την άλλη, είναι και τα χρήματα που έρχονται όταν είσαι επαγγελματίας και πραγματικά νιώθω ευλογημένος για όλο αυτό, ενώ με κάνει χαρούμενο γιατί βλέπω να ανταμείβεται η σκληρή δουλειά μου.

Την ημέρα που πήρα την απόφασή μου, μίλησα στο τηλέφωνο με τον Γουίλτζερ, τον Κέβιν Πάνγκος και τον Τζέρεμι Πάργκο. Οπότε μίλησα με τρεις ανθρώπους που είτε έπαιξαν στην ομάδα, είτε συνεργάστηκαν με τον προπονητή. Την περασμένη σεζόν, ο κόουτς Μπλατ προσπάθησε να με πάρει στην Νταρουσάφακα τον Ιανουάριο, από την Παρτίζαν. Ωστόσο, δεν είχα buy out για τα μέσα της σεζόν και έτσι η Παρτίζαν με κράτησε μέχρι το τέλος. Όταν ανέλαβε τον πάγκο του Ολυμπιακού ο κόουτς, ήμουν ο πρώτος παίκτης που κάλεσε και αυτό σημαίνει πολλά για μένα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που θα συνεργαστώ με τον Μπλατ, σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, όπου ήμουν η πρώτη του μεταγραφή. Έχω ακούσει για την πόλη και τη ζωή της από τον Γουίλτζερ και ξέρω ότι είναι ωραία, ενώ το να παίξω για τον Μπλατ θα είναι μία σπουδαία εμπειρία για μένα”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Ράιτ: «Ανεπίτρεπτο να κάνουμε τόσα λάθη »

Στα λάθη που έκανε η ομάδα του, αναφέρθηκε Μόουζες Ράις. Ο Αμερικανός ψηλός του Ολυμπιακού…