Κεντρική Διεθνή Γκριν: ”Μόνο NBA ή ομάδα Ευρωλίγκας”

Γκριν: ”Μόνο NBA ή ομάδα Ευρωλίγκας”

erick green valencia efes

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στο NBA ή σε ομάδα που συμμετέχει στην Ευρωλίγκα, εξέφρασε ο Έρικ Γκριν. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος πραγματοποίησε με τη φανέλα της Βαλένθια εξαιρετικές εμφανίσεις στην κορυφαία διοργάνωση, έχοντας μέσο όρο 14.4 πόντους, δε θα συνεχίσει στις ”νυχτερίδες” και πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμός της καριέρας του.

Σε συνέντευξή του στην ισπανική ”plazadeportiva”, ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τσους Βιντορέτα τη Βαλένθια.

Αρχικά ανέφερε: ”Αν συνεχίζαμε στην Euroleague, θα ήθελα να ανανεώσω. Ήταν δική μου απόφαση να αποχωρήσω. Θέλω να παίξω στο ΝΒΑ ή στην Euroleague. Ακόμα δεν ξέρω ποια θα είναι η επομένη ομάδα μου, ενώ δεν υπάρχουν προτάσεις μέχρι στιγμής”.

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε όταν ανέλαβε ο κόουτς Βιντορέτα είπε: ”Για εμένα, το πιο δύσκολο κομμάτι ήταν το να μην κάνω το παιχνίδι μου στη διάρκεια της σεζόν. Στο πρώτο μέρος, μέχρι και τον Ιανουάριο, έπαιζα όπως ήξερα, όπως είμαι. Στο δεύτερο, ο ρόλος μου άλλαξε. Ήταν απελπιστικό, επειδή ένιωθα ότι μπορώ να κάνω περισσότερα και να βοηθήσω την ομάδα. Νομίζω πως ο κόουτς ένιωθε πιο άνετα με άλλους παίκτες. Ίσως να σκέφτονταν πως ο τρόπος παιχνιδιού μου δεν ήταν καλός για την ομάδα. Είναι καλός άνθρωπος, δεν έχω τίποτα κακό να πω γι’αυτόν. Προσάρμοσε τον τρόπο παιχνιδιού μου στην αρχή, αλλά από ένα σημείο και μετά τα άλλαξε όλα. Αλλά εκείνος είναι ο προπονητής, εκείνος παίρνει τις αποφάσεις”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…