Κεντρική Basket League Ολυμπιακός Γιασικεβίτσιους για Τουπάν: “Θα τον λατρέψουν στον Ολυμπιακό”

Γιασικεβίτσιους για Τουπάν: “Θα τον λατρέψουν στον Ολυμπιακό”

Γιασικεβίτσιους

Ο Άξελ Τουπάν ύστερα από μία χρονιά στη Ζαλγκίρις Κάουνας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο προπονητής του στη λιθουανική ομάδα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, σε δηλώσεις του τόνισε ότι θα λατρέψουν τον Γάλλο στον Ολυμπιακό, ενώ ανέφερε ότι και ο ίδιος λάτρευε τον πρώην πλέον παίκτη του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Live Sport:

“Ό,τι θετικό και να πεις για τον Αξέλ θα ισχύει. Είναι πραγματικά ένας σπουδαίος τύπος. Τον λατρεύω. Ειλικρινά είναι ένας παίκτης που θέλει να έχει κάθε προπονητής, κάθε ομάδα. Θα τον λατρέψουν στον Ολυμπιακό, είμαι σίγουρος. Είναι παίκτης ομάδας, βάζει το εγώ κάτω από το εμείς για το καλό όλης της ομάδας. Είναι φανταστικός στο ανοιχτό γήπεδο γιατί είναι γρήγορος, πάντα aggressive και έχει τρομερή ενέργεια.

Είναι εκπληκτικός αμυντικός, από τους καλύτερους της Ευρωλίγκας. Έχει μακριά χέρια, εντυπωσιακό footwork και μπορεί να αμυνθεί σχεδόν σε όλες τις θέσεις. Δουλεύει σκληρά και ανεξάρτητα από το χρόνο που θα αγωνιστεί, έχει πάντα την ίδια επιθυμία στην προπόνηση αλλά και στον αγώνα. Είμαι βέβαιος πως θα πάει μπροστά, γιατί θυσιάζει τον εαυτό του για το μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Παρτιζάν – Ολυμπιακός: Ράτζα και Κούκοτς στις εξέδρες της «Σταρκ Αρένα»

Στη «Σταρκ Αρένα» οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς. Ο Ντίνο Ράτζα μαζί με τον Τόνι Κούκοτς …