Κεντρική Basket League Λαύριο Megabolt Για τέταρτη σερί χρονιά στο Λαύριο ο Νίξον!

Για τέταρτη σερί χρονιά στο Λαύριο ο Νίξον!

Μόνιμος κάτοικος Λαυρίου τείνει να γίνει ο Τζαμάλ Νίξον. Ο Αμερικανός γκαρντ ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του Χρήστου Σερέλη και θα αγωνιστεί με τα “χρώματα” της για τέταρτη σερί χρονιά.

Ο Νίξον έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την ιστορία του Λαυρίου στη Basket League, μιας και βρίσκεται στην ομάδα από την πρώτη μέρα που αυτή αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά:

“ΗΓΕΤΗΣ που κερδίζει, δεν αλλάζει!

Η ΚΑΕ «Λαύριο» ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τζαμάλ Νίξον για έναν ακόμη χρόνο!

Ο Αμερικανός γκαρντ, θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ομάδας μας και να την καθοδηγεί εντός του παρκέ, για τέταρτη συνεχόμενη (!) χρονιά, με ένα μόλις μικρό «διάλειμμα» τη δεύτερη σεζόν του Λαυρίου στην Α1!

Ο Λαυριώτης, πια, Νίξον, παρά τις ουκ ολίγες προτάσεις που είχε στη διάθεση του, έδωσε τα χέρια με τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Ψαρράκη και θα παραμείνει στο Λαύριο για μια ακόμη χρονιά, τουλάχιστον.

Η σχέση ζωής άλλωστε που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στον Αμερικανό και την ομάδα, φαίνεται πως έχει ακόμη πολλά κεφάλαια!

Την περσινή «μαγική» σεζόν για την ομάδα μας, ο Τζαμάλ Νίξον είχε κατά μέσο όρο 10,7 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1 κλέψιμο, αποτελώντας έναν από τους θεμέλιους λίθους της σπουδαίας πορείας του Λαυρίου και φυσικά της καθιέρωσης του, στα μεγάλα σαλόνια!

Η παραμονή του Νίξον, ήταν βασική επιθυμία του κόουτς Σερέλη, ο οποίος βλέπει στο πρόσωπο του Αμερικανού τον πλέον κατάλληλο για την πραγματοποίηση των πλάνων του μέσα στο γήπεδο.

Η διοίκηση και η τεχνική ηγεσία της ΚΑΕ συνεχίζουν την προσπάθεια για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικότατου ρόστερ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Λαύριο Megabolt

Δειτε επισης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (29/3)

Τα «φώτα» στην Ιταλία και τον Παναθηναϊκό «Πλούσιο» είναι και το σημερινό τηλεοπτικό πρόγρ…