Κεντρική Basket League Άρης Φλιώνης: “Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά”

Φλιώνης: “Θέλουμε να φτάσουμε ψηλά”

dimitris flionis aris

Ο Δημήτρης Φλιώνης μίλησε στο Arena 89,4 FM, μεταξύ άλλων, για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Άρη, την πρόταση του Λαυρίου, τον Βαγγέλη Αγγέλου αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση των “κιτρινόμαυρων” ενόψει και της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός γκαρντ: 

“Τώρα είμαι πιο ήρεμος και πιο χαρούμενος και μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά που κάνω και όλα θα πάνε καλά.”

Για αυτό που είπε ο κ.Αγγέλου για τον ίδιο, ότι είναι παλικάρι:

“Είχαμε πολλές επαφές και συζητήσεις , έχει το δικό του τρόπο σκέψης αλλά σίγουρα με τιμάει αυτό που είπε.”

Για το τι ήταν αυτό που τον έπεισε να παραμείνει:

“Νομίζω η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και ήθελα  κι εγώ και ο Άρης. Είναι σημαντικό έχω συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους, τους θεωρώ οικογένεια, το περιβάλλον είναι γνώριμο , ήταν προτεραιότητα και τελικά έγινε και μονόδρομος η παραμονή στον Άρη. Αυτό υπερίσχυσε.”

Για την οικογένεια του και την απόφαση να μείνει στον Άρη:

“Οι γονείς μου  δεν εκφράζονται εύκολα και ανοιχτά, ήθελαν το καλύτερο για μένα και θα με στήριζαν σε όποια απόφαση κι αν έπαιρνα αλλά προτιμούσαν να με έχουν κοντά τους. Το σημαντικό όμως είναι ότι με υποστηρίζουν σε ότι κι αν κάνω, όπως γίνεται με όλους στην οικογένεια μας.”

Για το οικογενειακό κλίμα που θέλει ο Βαγγέλης Αγγέλου στην ομάδα:

“Είναι από τα χαρακτηριστικά που επιδιώκει στις ομάδες του, είναι  κομβικό να δεθούμε από νωρίς γιατί το πρόγραμμα  είναι απαιτητικό από την αρχή. Πρώτη φορά από το Σεπτέμβριο έχουμε πολλές υποχρεώσεις.”

Για την πρόταση από το Λαύριο:

“Ειδικά η προσέγγιση ήταν πολύ τιμητική από Λαύριο, τους ευχαριστώ. Είναι πολύ σοβαρή ομάδα, έχει δείξει ότι θέλει να παραμείνει στην πρώτη κατηγορία. Όταν πρέπει να πάρεις αποφάσεις, μετράς τα υπέρ ή κατά των επιλογών, τα βάζεις κάτω. Στις διαπραγματεύσεις πρέπει η κρίση να είναι ξεκάθαρη και να πάρεις απόφαση. Αυτό έκανα κι εγώ.”

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη:

“Είναι σημαντικό οι παίκτες να γνωρίζονται να υπάρχει καλή χημεία  όταν ξεκινήσει η χρονιά, τους ξέρω τους Βεργίνη, Σλαφτσάκη, τον Μπελ, έχω ακούσει για τον Νταλό είναι πολύ καλό παιδί. Ακόμη είμαστε στη μέση, χτίζεται η ομάδα, υπάρχει χρόνος και θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει.”

Για τον Λευτέρη Μποχωρίδη:

“Θα το ήθελα να μείνει, όπως και η ομάδα. Είναι απόφαση καθαρά δική του και πρέπει να κάνει το καλύτερο γι’ αυτόν.”

Για το αν είναι ένα στοίχημα ένα νέο ξεκίνημα:

“Είναι αυτό που θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, να έχουμε καλύτερη εικόνα από πέρσι. Δε μας φοβίζει κάτι ,στα δύσκολα να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τους κακούς μας εαυτούς και μετά τους αντιπάλους.”

Για το δικό του προσωπικό στοίχημα και τις παράλληλες σπουδές του στην ιατρική:

“Θέλω να εμφανιστώ βελτιωμένος και παιχνίδι με παιχνίδι να γίνομαι καλύτερος. Προσωπικό στοίχημα η πορεία της ομάδας να είναι καλύτερη. Και στα καλά και στα δύσκολα ο κόσμος είναι κοντά μας.

Θέλει αφοσίωση (σ.σ. για τις σπουδές του) και δεν πρέπει να αφήνεις τις εξελίξεις να σε προσπεράσουν για να είσαι πάντα στα πράγματα.”

ΠΗΓΗ: Arena 89,4 FM. 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Ο Άρης έκανε τεράστιες υπερβάσεις φέτος»

Στην αστοχία της ομάδας του στάθηκε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις…