Κεντρική Γ' Εθνική Ενίσχυση με Μακρή για την Αχαγιά

Ενίσχυση με Μακρή για την Αχαγιά

vasilis makris

Η Αχαγιά 82′ συνεχίζει την ενίσχυση της ενόψει της νέας χρονιάς και στο πλαίσιο αυτής ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Μακρή. Ο Έλληνας σέντερ θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών της ομάδας και όπως τόνισε στην ανακοίνωση της η Αχαγιά, ο Μακρής θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να πετύχει τους στόχους της τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με τον Τρικαλινό πάουερ φόργουορντ / σέντερ Βασίλη Μακρή. Η ενίσχυση έρχεται από τα Βορεία αυτή τη φορά, με την προσθήκη του Βασίλη Μακρή ολοκληρώνται οι θέσεις της πρώτης γραμμής των ψηλών. Η προσθήκη του δυναμικού σέντερ θα βοηθήσει την ομάδα του Χρήστου Σαράντη να πετύχει τους στόχους της. Στα θετικά της συγκεκριμένης μεταγραφής, είναι η παρουσία του Βασίλη ως συμπαίκτης στο παρελθόν με τους περισσότερους παίκτες που αποκτήθηκαν την συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο.

Who is who

O 26χρονος Τρικαλινός σέντερ ύψους 2.01cm έχει θητεύσει στην γενέτειρα του Μπάσκετ (Αμερική) και συγκεκριμένα σε Κολεγιακά προγράμματα(NCAA) όπως στη Iowa με τους Iowa Lakes και South Dacota με τους USF. Ακολούθησαν οι Α.Ο. Αγρινίου, Αίολος Αστακού και την περσυνή χρονιά η ο Γ.Σ. Φαρσάλων με σημαντική παρουσία και στις 3 ομάδες στις Εθνικές Κατηγορίες.

Βασίλη καλώς ήρθες”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…