Κεντρική Β' Εθνική Δέκα χρόνια Τάσος Καλλιανιώτης! (pic)

Δέκα χρόνια Τάσος Καλλιανιώτης! (pic)

tasos kallianiotis panerythraikos

Η σημαία στον ιστό της. Για δέκατη διαδοχική σεζόν ο Τάσος Καλλιανιώτης θα βρίσκεται στο ροστερ του Πανερυθραϊκού, με τις δύο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο αρχηγός στις δηλώσεις του μετά την ανακοίνωση της επέκτασης του συμβολαίου του ανέφερε πως θέλει να μείνει για πάντα στην ομάδα με τη χαρά του να είναι έκδηλη.

Η επίσημη ανακοίνωση:

”Μία… ζωή μαζί! Ο Πανερυθραϊκός ΑΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ο αρχηγός μας, Τάσος Καλλιανιώτης, ανανέωσε τη σχέση ζωής που έχει με την ομάδα μας και θα συνεχίσει να φορά την ερυθρόλευκη φανέλα για ΔΕΚΑΤΗ συνεχόμενη σεζόν!

Έτσι, ο αρχηγός του Πανερυθραϊκού μας θα προσθέσει ακόμη μία σελίδα με το όνομά του στην… Πανερυθραϊκή ιστορία, παραμένοντας το πιο σπουδαίο παράδειγμα της φιλοσοφίας του Συλλόγου μας!

Ο Τάσος Καλλιανιώτης, στις δηλώσεις που παραχώρησε στην Επίσημη Σελίδα του Πανερυθραϊκού, για την παραμονή του στην ομάδα μας για δέκατη διαδοχική σεζόν, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του, εξηγώντας ότι θέλει να μείνει για πάντα στην Ερυθραία!

“Δέκα χρόνια Πανερυθραϊκός… Ούτε κατάλαβα πώς πέρασαν! Τόσα χρόνια στην ομάδα έχουμε περάσει τόσα πολλά… Πολλές χαρές, αλλά και λύπες, καλές και κακές σεζόν, στιγμές που μένουν “χαραγμένες” μέσα σου. Μέσα από όλα αυτά έχουν “χτιστεί” και οι “οικογενειακοί” δεσμοί που έχω πια με τον Πανερυθραϊκό και τους ανθρώπους που απαρτίζουν αυτή την οικογένεια. Αυτό, όμως, με οδηγεί στο να έχω κάθε χρόνο και περισσότερες απαιτήσεις από μένα, να προσφέρω το καλύτερο που μπορώ, να προσπαθώ να ξεπερνάω διαρκώς τον εαυτό μου και να αυξήσω ακόμα περισσότερο την αναλογία των όμορφων στιγμών με τις κακές!

Παρά τα δέκα χρόνια στον Πανερυθραϊκό, σε καμία περίπτωση δεν νιώθω τη “ρουτίνα” και τη φθορά του χρόνου, ίσα-ίσα το περιβάλλον αυτό που προσφέρει ο Σύλλογος σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια και ηρεμία… Σου δίνει τη δυνατότητα να αφοσιωθείς στο στόχο σου και να αποδίδεις στον μέγιστο βαθμό, ενώ μου έδωσε τη δυνατότητα και την ελευθερία να συνδυάσω το μπάσκετ με την εκπαιδευτική μου ζωή (σ.σ. ο Τάσος είναι Διδάκτωρ/Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Μηχανικών Μεταλλείων-Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου). Υπό αυτές τις συνθήκες και με αυτούς τους ανθρώπους, αισθάνομαι ότι μπορώ να παίζω μπάσκετ για… πάντα! Και το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλω να φύγω ΠΟΤΕ από τον Πανερυθραϊκό!

Τέλος, κλείνοντας πλέον μία ολόκληρη δεκαετία στον Πανερυθραϊκό, δεν θα μπορούσα να μην κάνω μία ιδιαίτερη μνεία σε όλους τους ανθρώπους του Συλλόγου, τόσο αυτούς που συμπορευόμαστε μαζί από την πρώτη στιγμή που πέρασα το κατώφλι του “Στέλιος Καλαϊτζής” μέχρι και σήμερα και συνεχίζουμε το πανέμορφο αυτό “ταξίδι”, όσο κι εκείνους που δεν βρίσκονται πια κοντά μας και μου λείπουν, αλλά η προσφορά τους και η βοήθεια προς το πρόσωπό μου ήταν τεράστια…

Ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ τόσο τον κόουτς Χουχουλή, όσο και τη διοίκηση, για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι να έχουμε μία ακόμη καλύτερη σεζόν και να συνεχίσουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας!”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…