Κεντρική Ελλάδα Χρηστίδης: “Ήμασταν βελτιωμένοι”

Χρηστίδης: “Ήμασταν βελτιωμένοι”

vasilis xristidis ethniki aris

Η Ελλάδα ηττήθηκε και από τη Γερμανία στη δεύτερη αγωνιστική του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος  U20 του Χέμνιτς, όμως παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με την πρεμιέρα κόντρα στη Ρουμανία. Η εθνική θέλει να κάνει το ίδιο την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Ισραήλ (16/07, 19.00) και να διεκδικήσει την νίκη μέχρι τέλους.

Ο Βασίλης Χρηστίδης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ε.Ο.Κ και αναφέρθηκε στα αίτια της ήττας από τους οικοδεσπότες. Συγκεκριμένα είπε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η Γερμανία είναι μια γεμάτη και δυνατή ομάδα. Έπρεπε να “χτυπήσουμε” στις αδυναμίες τους κι αυτό κάναμε, αλλά στο τέλος μας κόστισαν κάποιες λανθασμένες επιλογές στην επίθεση και κάποιες αδράνειες αμυντικά. Το θετικό ήταν πως ήμασταν βελτιωμένοι σε αρκετά πράγματα σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Ρουμανία.”

Στην συνέχεια ο Έλληνας σέντερ μίλησε για το ερχόμενο παιχνίδι κόντρα στο Ισραήλ και στον στόχο που είναι η νίκη:

“Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και εννοείται όπως πάντα θέλουμε τη νίκη. Είναι μια πολύ καλή και συμπαγής ομάδα. Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης παραλίγο να νικήσει τη Γερμανία. Εμείς είχαμε λίγο χρόνο ξεκούρασης και πλέον σήμερα (16/07) μιλήσαμε με τους προπονητές μας για τον αγώνα με το Ισραήλ, το βίντεο θα μας βοηθήσει και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό όταν βγούμε στο παρκέ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ελλάδα

Δειτε επισης

Παραδόθηκε η ΚΥΑ για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα

Παραδόθηκε η ΚΥΑ ταυτοποίησης κατόχων εισιτηρίων για τα γήπεδα. Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλ…