Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Χάτσερ: “Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ, θέλω πολύ να επιστρέψω”

Χάτσερ: “Δεύτερο σπίτι μου ο ΠΑΟΚ, θέλω πολύ να επιστρέψω”

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα “FAIR PLAY” ο Γουίλιαμ Χάτσερ επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του ebasket.gr σχετικά με το ενδιαφέρον που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ γι’ αυτόν ώστε να τον εντάξει στο ρόστερ του. Ο Αμερικανός, που κάνει ατομικές προπονήσεις στις ΗΠΑ για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση, αρχικά ανέφερε: “Αν όλα βγάζουν νόημα στον ΠΑΟΚ και το μπάτζετ για μένα είναι το κατάλληλο, θα ήθελα πολύ να ξαναπαίξω στον ΠΑΟΚ”.

Όσον αφορά το οικονομικό είχαμε τονίσει πως θα χρειαστεί… δουλειά για να έρθουν πιο κοντά οι δύο πλευρές, αλλά το θετικό είναι πως υπάρχει μεγάλη επιθυμία από τον Χάτσερ για να ντυθεί ξανά στα ασπρόμαυρα. “Μου είπε ο ατζέντης μου για την πρόταση του ΠΑΟΚ. Τα χρήματα δεν είναι αρκετά. Δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά θέλω πολύ να επιστρέψω, αγαπώ τον ΠΑΟΚ, την Θεσσαλονίκη, εκεί είναι το δεύτερο σπίτι μου…“, υπογράμμισε ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

“Τους ξέρω, με ξέρουν, είμαι άνετα στην πόλη. Δυστυχώς δεν έχω δει τον Μάτζικ (σ.σ. τον Σταυρόπουλο) εδώ στο Βέγκας, ελπίζω να τον δω και να συζητήσουμε. Ειλικρινά θέλω πολύ να επιστρέψω“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΕΟΚ – Οι αναλυτικές καταστάσεις εσόδων – εξόδων της ΕΣΚΑ

Δημοσιεύτηκαν οι αναλυτικές καταστάσεις των εσόδων - εξόδων της ΕΣΚΑ από τον Ειδικό Γραμμα…