Κεντρική Elite League Αυτός είναι ο κοινοτικός του Ηρακλή (vid)

Αυτός είναι ο κοινοτικός του Ηρακλή (vid)

seskus edvinas letuvos

Στον Ηρακλή θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εντβίνας Σέσκους.

Ο 23χρονος άσος φέτος αγωνίστηκε στη Λιθουανική ομάδα Βιτάουτας Πριενάι, της LKL (Α1) και της Βαλτικής Λίγκας (BBL), ενώ καλύπτει τις θέσεις 2-3.

Η μεταγραφή αυτή δυναμώνει την ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη ενόψει της συμμετοχής της στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Αναλυτικά :

Η ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με τον διεθνή με τις “μικρές” Εθνικές ομάδες της Λιθουανίας, ΕΝΤΒΙΝΑΣ ΣΕΣΚΟΥΣ. Ο αθλητής είναι γεννημένος το 1995 και έχει ύψος 1.96 και φέτος αγωνίστηκε στη Λιθουανική ομάδα Βιτάουτας Πριενάι, της LKL (Α1) και της Βαλτικής Λίγκας (BBL), ενώ καλύπτει τις θέσεις 2-3.

Ο αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για ένα έτος και αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στα μέσα Αυγούστου για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της από την πρώτη μέρα. Φέτος είχε 10.8 πόντους μέσο όρο, 3.2 ριμπάουντ, 2.5 ασίστ, ενώ πέρσι ξεκίνησε τη σεζόν στην Ιταλική Ουμάνα Βενέτσια, στην Α1, αλλά συνέχισε στην Εσθονική Πέρλα, όπου είχε 15,3 πόντους μ.ο., 4.9 ρ.μ.ο., 2.9 α.μ.ο..

Μέλος όλων των Εθνικών Ομάδων της Λιθουανίας ως τώρα, ο Σέσκους συμμετείχε και πέρσι το καλοκαίρι με τη Εθνική ομάδα “Β” της Λιθουανίας στο διεθνές τουρνουά “William Jones” της FIBA, που έγινε στην Ταιβάν, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…