Κεντρική A2 Απόλλων Πάτρας: “Συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα το ΑΣΕΑΔ” (pic)
A2

Απόλλων Πάτρας: “Συνεχίζει να μας εκπλήσσει δυσάρεστα το ΑΣΕΑΔ” (pic)

Νέα ανακοίνωση για το ΑΣΕΑΔ εξέδωσε ο Απόλλωνας Πάτρας, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) συνεχίζει να τους εκπλήσσει δυσάρεστα. Η ομάδα της Πάτρας είχε ζητήσει να της κοινοποιηθεί αντίγραφο της απορριπτικής απόφασης του Ανωτάτου Συμβουλίου, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημά μας λόγω των θερινών διακοπών των δικαστηρίων και της διακοπής συνεδριάσεων του ΑΣΕΑΔ κατά τους θερινούς μήνες.

Αναλυτικά:

“Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ) εξακολουθεί να μας εκπλήσσει δυσάρεστα.

Στην επιστολή που προώθησε ο Απόλλωνας Πάτρας στην Γραμματεία του ΑΣΕΑΔ, με το αίτημα να μας κοινοποιηθεί αντίγραφο της απορριπτικής απόφασης του Ανωτάτου Συμβουλίου προκειμένου να ενημερωθούμε για το σκεπτικό αυτής, μας δόθηκε χθες η απάντηση ότι δεν μπορεί να ικανοποιηθεί το αίτημά μας λόγω των θερινών διακοπών των δικαστηρίων και της διακοπής συνεδριάσεων του ΑΣΕΑΔ κατά τους θερινούς μήνες… 

Δεν χρειάζεται να πούμε εμείς πολλά λόγια. Τα λέει όλα η απάντηση της Γραμματείας του ΑΣΕΑΔ

Θα πούμε μόνο ότι είναι σεβαστό το δικαίωμα όλων στις διακοπές, εφόσον μπορούν, και προφανώς δεν θα το κρίνουμε. Πιστεύουμε όμως ότι ο σεβασμός στην ιστορία ενός Συλλόγου που έχει ταυτιστεί με το Μπάσκετ, στους χιλιάδες φιλάθλους του, αλλά και στην προσπάθεια των αθλητών, του τεχνικού επιτελείου, και των παραγόντων του, θα έπρεπε να θεωρείται αυτονόητος και να τύχει διαφορετικής αντιμετώπισης.

Δυστυχώς, κάποιοι εξακολουθούν να προσβάλουν τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας, και μαζί του τη νοημοσύνη μας. Τους παραδίδουμε στην κρίση του φίλαθλου κόσμου, και τους επισημαίνουμε ότι δεν πρέπει να αναρωτιούνται μετά από μια τέτοια αντιμετώπιση σε βάρος μας γιατί χάνεται η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς. 

Τέλος, ας μην θεωρούν κάποιοι δήθεν φιλικά προσκείμενοι ότι δεν έγινε αντιληπτή η στάση που κράτησαν στην υπόθεση. Γνωρίζουμε την κατεύθυνση που κινήθηκαν και την προτίμηση που είχαν ως προς την τελική κατάληξη της νομικής επίλυσης του ζητήματος, και είμαστε σίγουροι ότι οι επιλογές τους δεν ήταν προς την πλευρά των συμφερόντων του Απόλλωνα Πάτρας“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε A2

Δειτε επισης

Α2: Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής του Β Γύρου

Μεγάλη νίκη πήρε ο Ολυμπιακός επικρατώντας μέσα στην έδρα της Ελευθερούπολης με ,74-68 για…