Κεντρική Β' Εθνική Αποχαιρέτησε οκτώ παίκτες ο Πανερυθραϊκός!

Αποχαιρέτησε οκτώ παίκτες ο Πανερυθραϊκός!

panerithraikos

Ο Πανερυθραϊκός αποχαιρέτησε οκτώ παίκτες από το περσινό ρόστερ της ομάδας. Ο λόγος για τους Παναγιώτη Μακρόπουλο, Δημήτρη Τσακίρη, Γιώργο Σταθόπουλο, Μάριο Δερμιτζάκη, Χρήστο Καλούδα, Νίκο Λέπουρη, Μηνά Στεργίου και Σταύρο Κωνσταντινόπουλο, τους οποίους ευχαρίστησε για την προσφορά τους.

Η ανακοίνωση:

Η χρονιά που ολοκληρώθηκε αποτέλεσε για τον Πανερυθραϊκό μία απ’ τις ομορφότερες και τις πλέον αξιοσημείωτες των τελευταίων 20 χρόνων!

Βεβαίως, απόλυτοι πρωταγωνιστές ήταν οι παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι υπερέβαλαν εαυτούς, έδωσαν και την ψυχή τους και έκαναν μία υπέρβαση που όλοι θα θυμούνται για χρόνια, τερματίζοντας στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισόβαθμοι με Πρωτέα Βούλας και Μάνδρα).

Γι’ αυτό και σύσσωμη η Οικογένεια του Πανερυθραϊκού ΑΣ-Τμήμα Μπάσκετ θέλει από καρδιάς να ευχαριστήσει θερμότατα τους Παναγιώτη Μακρόπουλο, Δημήτρη Τσακίρη, Γιώργο Σταθόπουλο, Μάριο Δερμιτζάκη, Χρήστο Καλούδα, Νίκο Λέπουρη, Μηνά Στεργίου και Σταύρο Κωνσταντινόπουλο, οι οποίοι δεν θα βρίσκονται μαζί μας τη νέα σεζόν, ωστόσο η συνεισφορά τους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε θα μείνει “ανεξίτηλη” στο χρόνο!

Και δεν είναι μόνο η αγωνιστική τους προσφορά, που ήταν πέρα από κάθε προσδοκία, με τους ίδιους να ξεπερνούν βδομάδα με τη βδομάδα τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως οι εξαιρετικοί χαρακτήρες των παιδιών, που δημιούργησαν μία πραγματική οικογένεια, μία τρομερή ΠΑΡΕΑ, σήμα-κατατεθέν του Συλλόγου μας!

Πάνο, Δημήτρη, Γιώργο, Μάριε, Χρήστο, Νίκο, Μηνά, Σταύρο σας ευχαριστούμε πολύ για όλα και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνετε!

Υγεία και εις το επανιδείν!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …