Κεντρική Γ' Εθνική Αποχαιρέτησε δύο ο ΓΑΣ Κομοτηνή (pics)

Αποχαιρέτησε δύο ο ΓΑΣ Κομοτηνή (pics)

stavros pitatzis komotini

Τη λύση της συνεργασίας του με τους Σταύρο Πίτατζη και Χασάν Βελή, ανακοίνωσε ο ΓΑΣ Κομοτηνή. Ο Πίτατζης θα συνεχίσει την καριέρα του στην Α.Ε. Κομοτηνής και ο Βελή θα φορέσει τη φανέλα του Αίαντα Κομοτηνής.

Ο ΓΑΣ Κομοτηνή, με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τους δύο παίκτες, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους στην ομάδα και τους ευχήθηκε τα καλύτερα για τη συνέχεια της καριέρας τους.

Η ανακοίνωση για τον Σταύρο Πίτατζη: ”Ο ΓΑΣ Κομοτηνή ευχαριστεί το Σταύρο Πίτατζη και του εύχεται καλή επιτυχία. Ο Σταύρος αλλάζει σελίδα ύστερα από πολλά χρόνια στην Κομοτηνή. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή ηλικία σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου (Ακαδημίες, Παιδικό, Εφηβικό, Αντρικό), πρόσφερε χωρίς να δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα και βοήθησε την ομάδα σε όλα αυτά τα χρόνια. Ένα εξαίρετο παιδί που αγαπάει την προπόνηση και κάνει μόνο φίλους με όποιους συμπαίκτες κι αν αγωνιστεί. Την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα της συμπολίτισσας ΑΕΚ. Καλή επιτυχία Σταύρο στη νέα σου αρχή”.

Η ανακοίνωση για τον Χασάν Βελή: ”Ο Χασάν μας θα αγωνίζεται του χρόνου με τον Αίαντα Κομοτηνής. Ο Βελή Χασάν αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου, καθώς πρόσφερε όσο λίγοι άλλοι αθλητές σε όλα τα χρόνια που αγωνίστηκε στον ΓΑΣ Από το 2004 έως το 2018 στα πρωταθλήματα της ενιαίας Πανελλήνιας Β’ Εθνικής και αργότερα στη Γ’ Εθνική, ο Χασάν ήταν από τους καλύτερους παίκτες της κατηγορίας. Ένας αθλητής με πολύ ταλέντο και μπασκετική ευφυΐα, πολυεργαλείο μέσα στο γήπεδο καθώς διακρινόταν σε πολλούς τομείς και μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις.

Εξαίρετος χαρακτήρας, δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα, βοηθούσε τους νεότερους αθλητές με την εμπειρία του, και ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει το σύλλογο. Έκανε την ομάδα δεύτερη οικογένειά του και παρά τους τραυματισμούς που είχε, δεν αρνήθηκε να προσφέρει όποτε του το ζητήθηκε. Εκτός από παίκτης εργάστηκε και ως προπονητής στις Ακαδημίες του συλλόγου και καθώς μάθαινε τα βασικά του αθλήματος στους μικρούς του αθλητές, δημιουργούσε συγχρόνως ένα πολύ όμορφο κλίμα και τα παιδάκια τον λάτρευαν. Ήρθε στην ομάδα ως φοιτητής του ΤΕΦΑΑ και φεύγει πλέον οικογενειάρχης με μια υπέροχη σύζυγο και ένα πανέμορφο γιο. Έτσι λοιπόν ύστερα από δική του επιθυμία να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, όπου θα έχει λιγότερες απαιτήσεις, ο σύλλογος δεν μπορούσε να του το αρνηθεί και τον παραχώρησε ελευθέρας στον Αίαντα. Καλή χρονιά με υγεία Χασάν και ελπίζουμε να ξαναβρεθείς στην ομάδα μας από οποιοδήποτε πόστο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…