Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑΝΑ Α' ΕΣΚΑΝΑ Από τον Ίκαρο Καλλιθέας στον Μίλωνα!

Από τον Ίκαρο Καλλιθέας στον Μίλωνα!

36990053 1057760844380050 331133654874980352 n

Στον Μίλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άρης Κουτσιαύτης, με τον νεαρό άσο να αποχωρεί από τον Ίκαρο Καλλιθέας και να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Αποσκίτη.

Η ανακοίνωση:

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αθλητή Αρη Κουτσιαύτη. Ο Άρης την περασμένη αγωνιστική χρονιά αγωνίστηκε με την ομάδα του Ικάρου Καλλιθέας στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΝΑ, όπως και την προηγούμενη χρονιά που αποτέλεσε ένα σημαντικό γρανάζι της Εφηβικής ομάδας του Ικάρου, κάτω από τις οδηγίες του προπονητή μας Αποσκίτη Δημήτρη.

Προέρχεται από την ομάδα του Κρόνου και είναι ένας ακόμη αθλητής νέος σε ηλικία αλλά με πολύ όρεξη για δουλειά. Το ΔΣ του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΟΥΤΣΙΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Δηλώσεις των ανθρώπων του Μίλωνα και του Αθλητή.
Μιχάλης Σακελλαρίδης Πρόεδρος: Ο Άρης είναι ένα παιδί που από την πρώτη ημέρα που ήρθε στην ομάδα μας τον έβαλα στην καρδιά μου. Ο Σύλλογος έκανε μια ακόμη επένδυση σε νεαρό πολλά υποσχόμενο αθλητή και ειλικρινά προσωπικά είμαι πολύ αισιόδοξος για την πορεία του. Άρη καλώς ήρθες στην οικογένεια μας και εύχομαι να βρεις σε εμάς την ζεστασιά που έχεις ανάγκη για να αναδείξεις το ταλέντο σου.
Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός: Ο Άρης είναι ένας αθλητής τον οποίο ο Κόουτς τον ξέρει πολύ καλά. Είναι εντυπωσιακό το πόσο ψηλά βάζει στις προτεραιότητές του την οργανωμένη δουλειά, και σίγουρα με την ωριμότητα που κινείται το μέλλον του ανήκει. Άρη καλώς ήρθες και καλή χρονιά.
Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής: Ο Άρης εκτός του ότι είναι ένα παιδί που έχουμε δουλέψει και πάλι μαζί πριν δύο χρόνια, ήταν και μέλος μιας ομάδας που ειλικρινά είχα δεθεί πολύ και τον παρακολουθούσα όπως και όλα τα παιδιά αυτής της ομάδας ανελλιπώς. Είναι ένας πολύ συνειδητοποιημένος αθλητής και αυτό με κάνει πολύ αισιόδοξο. Η χαρά μου σε προσωπικό επίπεδο που είμαστε μαζί για τα επόμενα χρόνια είναι πολύ μεγάλη. Άρη καλώς ξαναβρεθήκαμε, και ξέρεις εσύ, το κεφάλι κάτω και τα καλύτερα έρχονται. Αφήσαμε κάτι στην μέση τότε αν και όχι μόνο δεν έπρεπε αλλά και δεν φταίγαμε, και ήρθε ελπίζω η στιγμή να το τελειώσουμε. Είμαι σίγουρος ότι όλη εκείνη η παρέα θα είναι κοντά μας.
Άρης Κουτσιαύτης: Σημαντικό ρόλο στην επιλογή μου έπαιξε το γεγονός ότι με τον Κο Αποσκίτη είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και ξέρω τον τρόπο που και δουλεύει αλλά και συμπεριφέρεται στους παίχτες του. Ένας δεύτερος πολύ σημαντικός λόγος είναι η ομάδα που βρήκα στις προπονήσεις του Μίλωνα. Βρήκα καταπληκτικούς έμπειρους αθλητές που όχι μόνο καθημερινά μας βελτιώνουν αγωνιστικά, αλλά κυρίως μας διδάσκουν στους πιο νέους ήθος και επαγγελματισμό, και παράλληλα βρήκα νέα παιδιά με απίστευτη δίψα για το άθλημα μας. Ειλικρινά δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσει η προετοιμασία και οι αγώνες, και αυτό δεν μου έχει συμβεί τόσο πολύ άλλη φορά στην μικρή μου μπασκετική Ιστορία. Εύχομαι υγεία σε όλους.
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑΝΑ

Δειτε επισης

Ιωνικός Νίκαιας: Επέστρεψε ο Λεκάκης (pic)

Παίκτης του Ιωνικού Νίκαιας ο Λεκάκης Κάτοικος Νίκαιας θα είναι για το υπόλοιπο της σεζόν …