Κεντρική NBA Αντετοκούνμπο: “Οι άνθρωποι στην Ελλάδα πιστεύουν πως δεν θα παίξω ποτέ στην Εθνική”
NBA

Αντετοκούνμπο: “Οι άνθρωποι στην Ελλάδα πιστεύουν πως δεν θα παίξω ποτέ στην Εθνική”

giannis antetokounmpo 2

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην Marca και αναφέρθηκε στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου και στην ενδεχόμενη συμμετοχή του. Ο  σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, μάλιστα, ανέφερε πως πολλοί δεν πιστεύουν ότι θα αγωνιστεί ξανά με την Εθνική, αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Αρχικά, ανέφερε ο Έλληνας άσσος τα εξής:

“Μίλησα με τον προπονητή μου και θα  ήθελα πολύ να παίξω. Όχι τώρα, επειδή η ομάδα πηγαίνει εξαιρετικά, κερδίζουν. Αλλά αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχουν τραυματισμοί, θα είμαι έτοιμος για το Παγκόσμιο. Οι άνθρωποι στην Ελλάδα πιστεύουν πως δεν θα παίξω ποτέ στην Εθνική, αλλά ξέρω τι θα συμβεί και ελπίζω αυτό να γίνει σύντομα.”

Στην συνέχεια ανέφερε:

“Είναι ένας στόχος που με οδηγεί στο να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά καθημερινά. Μπορείς να κερδίσεις αυτό το βραβείο μόνο αν κάνεις καλύτερη την ομάδα σου. Παράδειγμα αποτελεί ο Λεμπρόν, που έκανε καλύτερους τους συμπαίκτες του, αν και δεν ήταν στην καλύτερη ομάδα. Το ίδιο ισχύει και με τον Χάρντεν. Πρέπει να κερδίσεις παιχνίδια και να κάνεις καλύτερους τους συμπαίκτες του, αν θέλεις να κερδίσεις το βραβείο του MVP. Από εκεί και πέρα, πιστεύω πολύ στην ομάδα μου, μπορούμε να φτάσουμε μακριά.”

Για την μετακίνηση του Λεμπρόν στους Λέικερς, αλλά και για την πιθανότητα να αφήσει τους Μπακς ο Αντετοκούνμπο είπε:

“Με σόκαρε η μεταγραφή του Λεμπρόν. Ήταν όμως απόφασή του και του εύχομαι τα καλύτερα. Δεν σκέφτομαι κάτι τέτοιο εγώ, δεν θα πάω στη Δύση. Το χρωστάω στην πόλη του Μιλγουόκι, θέλω να φτάσουμε μαζί ψηλά. Θέλω να κερδίσω με το Μιλγουόκι και να γίνουμε οι καλύτεροι στο ΝΒΑ.”

Τέλος, ο Γιάννης μίλησε και για τον Λούκα Ντόντσιτς, λέγοντας: 

“Είναι ο πιο συναρπαστικός παίκτης που έχει βγει στο μπάσκετ τα τελευταία χρόνια. Είμαι σίγουρος πως θα αφήσει το στίγμα του στο ΝΒΑ, πέρσι κέρδισε τα πάντα. Είναι έτοιμος και πολύ ώριμος για την ηλικία του. Έχει πολύ ταλέντο και περιμένω ότι θα είναι από νωρίς καλός.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…