Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε Τσακίρη η Ένωση Ιλίου

Ανακοίνωσε Τσακίρη η Ένωση Ιλίου

Στην Ένωση Ιλίου θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Τσακίρης, καθώς η ελληνική ομάδα ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του. Ο έμπειρος γκαρντ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Πανερυθραϊκό στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής Κατηγορίας, ενώ στο παρελθόν έχει περάσει και από τις ομάδες του Ιωνικού Ν.Φ., του Αμαρουσίου, της ΦΕΑ, του Αετού και του Σπόρτιγκ.

Αναλυτικά:

“Ο Α.Ο. Ένωση Ιλίου ανακοινώνει την απόκτηση του έμπειρου γκαρντ Δημήτρη Τσακίρη, ο οποίος την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ενισχύσει σημαντικά την ομάδα μας και θα την βοηθήσει να επιτύχει τους στόχους της.

Ο Δημήτρης Τσακίρης βρέθηκε στα γραφεία του συλλόγου, όπου παρουσία του Προέδρου της Ένωσης Ιλίου κυρίου Γεώργιου Λιόση επισημοποίησε την έναρξη της συνεργασίας μας (φωτό).

Ο έμπειρος γκαρντ ήταν από τους πρωταγωνιστές της πορείας του Πανερυθραϊκού στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής την περυσινή αγωνιστική σεζόν, ενώ έχει περάσει από τις ομάδες του Ιωνικού Ν.Φ., του Αμαρουσίου, της ΦΕΑ, του Αετού και του Σπόρτιγκ.

Η Ένωση Ιλίου καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Δημήτρη Τσακίρη και του εύχεται υγεία και μόνο επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

ΦΟΒ: Ανακοίνωσε Σφηκάκη

Τη φανέλα του Φιλοπρόοδου Όμιλου Βροντάδου θα φοράει τη νέα σεζόν ο Αντώνης Σφηκάκης. Ο ΦΟ…