Κεντρική Basket League Κολοσσός H Hotels Ανακοίνωσε τον πρώτο ξένο ο Κολοσσός!

Ανακοίνωσε τον πρώτο ξένο ο Κολοσσός!

stevie browning

Την απόκτηση του Στίβι Μπράουνινγκ ανακοίνωσε επίσημα ο Κολοσσός. Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή ξένου ενόψει της νέας σεζόν για την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις με την Σολνόκι Ολάι, έχοντας μέσο όρο 9 πόντους 3.1 ριμπάουντ και 1.5 ασίστ. Με την ουγγρική ομάδα μάλιστα κατέκτησε και το εγχώριο πρωτάθλημα. Πλέον αναμένεται στη Ρόδο ώστε να ενισχύσει την ομάδα στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Stoiximan.gr Basket League.

Η ανακοίνωση του Κολοσσού:

”Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον καλαθοσφαιριστή Stevie Browning. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου του 1993 και έχει ύψος 1,91μ. Το 2017 αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Marshall και το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Τουρκία και την Τραμπζονσπόρ. Εκεί, έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2018, όταν και αποχώρησε για να μετακομίσει στην ουγγρική Ζολνόκι. Σε 25 ματς πρωταθλήματος, είχε κατά μέσο όρο 9 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 1,5 ασίστ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Κολοσσός H Hotels

Δειτε επισης

Χωρίς θεατές το Λαύριο – Μαρούσι

Χωρίς κόσμο το Λαύριο – Μαρούσι. Κεκλεισμένων των θυρών θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (22/…