Κεντρική Γ' Εθνική Ανακοίνωσε παίκτες ο Ηλυσιακός

Ανακοίνωσε παίκτες ο Ηλυσιακός

2018 07 31 1759 untitled11

Μεταγραφικές εξελίξεις στον Ηλυσιακό, καθώς η ομάδα, σήμερα, ανακοίνωσε 3 παίκτες, τον Νίκο Μπουργάνο, τον Μάριο Παπανικολάου και τον Γρηγόρη Μαραγκουδάκη.

Πιο αναλυτικά: “Το τμήμα μπάσκετ του Ηλυσιακού, κάνει κινήσεις με σκοπό το μέλλον της ομάδας, καθώς και την ανάδειξη νεαρών αθλητών.

Ανακοινώνουμε την απόκτηση του Νίκου Μπουργάνου. Ο 23χρονος γκαρντ, ύψους 1.94, είναι αρκετά αθλητικός και έχει εξαιρετική επαφή με το καλάθι. Έχει αγωνιστεί κατά τα παρελθόν στην ΑΕΚ (εφηβικό – ανδρικό), στον Χολαργό και τα τελευταία δύο χρόνια στον Ίκαρο Καλλιθέας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε μία υγιή χρονιά.

Ανακοινώνουμε την επιστροφή του Μάριου Παπανικολάου. Ο 19χρονος γκαρντ, ύψους 1.88, είναι χαρισματικός σκόρερ και έχει οδηγήσει τις ομάδες του σε μεγάλες επιτυχίες, μία εξ αυτών και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων, με τον Πανιώνιο. Έχει περάσει από τις υποδομές του Παναθηναϊκού, του Ηλυσιακού, του Πανιωνίου και του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, ενώ πέρσι ήταν στην ΑΕ Καλλιθέας που κατέκτησε την άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Άλλος ένας Ιλισιώτης επέστρεψε και του ευχόμαστε μία υγιή χρονιά.

Το στοίχημα της χρονιάς, ακούει στο όνομα Γρηγόρης Μαραγκουδάκης. Ο 18χρονος γκαρντ, ύψους 1.89, είναι μία κίνηση για το παρόν, αλλά και το μέλλον. Ο νεαρός Κρητικός, δείχνει πολύ ώριμος στο παιχνίδι του και θα είναι από τα βασικά γρανάζια της πρώτης ομάδας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Ηλυσιακού και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Έκαναν την πρώτη «κίνηση» Σταυρούπολη και Ασπίδα. Δείτε τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστική…