Κεντρική Γυναίκες Ανακοίνωσε Μαρίνη η Νίκη Λευκάδας

Ανακοίνωσε Μαρίνη η Νίκη Λευκάδας

foteini marini niki lefkadas

Τη στελέχωση του ρόστερ της ενόψει του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, αλλά και της παρθενικής της συμμετοχής στο EuroCup, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς η Νίκη Λευκάδας. Η ομάδα του Νίκου Δουβίτσα ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση της Φωτεινής Μαρίνη, η οποία την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τον Έσπερο Πατρών στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΚΑ-Η.

Η 23χρονη παίκτρια, στις πρώτες της δηλώσεις ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και συγκινημένη και θέλησε μεταξύ άλλων να ευχαριστήσει την πρώην ομάδα της, αλλά και όλους όσοι την πίστεψαν και τη βοήθησαν: ”Για εμένα ήταν ένα όνειρο να συμμετέχω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Είναι ένα μεγάλο βήμα ώστε να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο σε κάτι που αγαπώ, όπως το μπάσκετ. Η Νίκη Λευκάδας είναι μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια και ειδικά φέτος που θα συμμετέχει και στο Eurocup, αυτό τα λέει όλα. Κάθε αθλήτρια θα ήθελε να βρίσκεται σε έναν σύλλογο με τέτοιες επιτυχίες και με άρτια οργανωτική δομή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόουτς Δουβίτσα, τη διοίκηση της Νίκης, αλλά και τον Έσπερο, τις συμπαίκτριές μου, τους προπονητές, τους εφόρους αλλά και τον Κώστα Μαρλαφέκα για την υποστήριξή του. Τέλος, να ευχηθώ να έχουμε πάνω από όλα υγεία και μέσα από σκληρή δουλειά θα έρθουν και τα καλά αποτελέσματα”.

Η ανακοίνωση του Α.Σ. Νίκη Λευκάδας:

”Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Φωτεινή Μαρίνη. Η 23χρονη φόργουορντ, ύψους 1.81μ., ήταν επί σειρά ετών μία από τις πολυτιμότερες αθλήτριες του Εσπέρου Πατρών στα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑ-Η και αποτελεί μια κομβική προσθήκη στα πλάνα του Νίκου Δουβίτσα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Η Όλγα και η Πέλυ οδήγησαν τον Άρη Χολαργού σε άνοδο στην Α2

Πρωταθλήτριες στην Α’ ΕΣΚΑ γυναικών η Όλγα Χατζηνικολάου και η Πελαγία Παπαμιχαήλ. Μ…