Κεντρική Γ' Εθνική Αχαγιά ’82: Σημαντική ενίσχυση με Λιμπέρη

Αχαγιά ’82: Σημαντική ενίσχυση με Λιμπέρη

dimitris liberis

Σε μια σημαντική προσθήκη προχώρησε η Αχαγιά, η οποία έφτασε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Λιμπέρη. Ο έμπειρος φόργουρντ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τη φανέλα της Ακράτας, ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Πάτρας.

Η ανακοίνωση:

”Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία με τον δυναμικό Πατρινό φόργουορντ Δημήτρη Λιμπέρη για την σεζόν 2018-2019. Ο Δημήτρης έχει μεγάλη εμπειρία από την κατηγορία κάθως είναι ένας δυνατός παίκτης ρακετας με λύσεις στο (4) και κατα συνθήκη στο (5), ο οποιός αρέσκεται και στο περιφερειακό σουτ με πολύ καλά ποσοστά.

Who is who

Ο Δημήτρης Λιμπέρης είναι ο δεύτερος παίκτης μετά τον Ανδρέα Οικονομόπουλο με εμπειρία από A1 Basket League. Ο ύψους 1.96cm Πατρινός φόργουορντ εχει γεννηθεί στις 28/1/1986. Ξεκίνησε απο την Απολλωνιάδα Πατρών και μετά πέρασε στον Απόλλων πατρων όπου βρέθηκε μαζί του στην Α1. Έχει μεγάλη εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες με συμμετοχές στην Α² με Απόλλων και στην Β’ με τον Κόροιβο Αμαλιάδας. Έχει αγωνιστεί επίσης με τα χρώματα του Εσπέρου Α.Ο.ΠΑ. ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Ακράτα για λογαριασμό της ομώνυμης ομάδας.

Δημήτρη καλώς ήρθες”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…