Κεντρική Γ' Εθνική Αχαγιά ’82: Κρατάει το τεχνικό της τιμ (pic)

Αχαγιά ’82: Κρατάει το τεχνικό της τιμ (pic)

kakalis delartas

Τη δοκιμασμένη και άκρως πετυχημένη ”συνταγή” της περασμένης χρονιάς αποφάσισε να ακολουθήσει και για την επόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η Αχαγιά. Η ομάδα της Πάτρας, ανανέωσε τη συνεργασία της με τους Φώτη Κακαλή και Μιχάλη Δελάρτα, ο οποίοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό του προπονητή Χρήστου Σαράντη.

Η ανακοίνωση:

”Η διοίκηση του Α.Ο. Αχαγιά ’82 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τους Μιχάλη Δελάρτα και Φώτη Κακαλή, που θα πλαισιώσουν τον Χρήστο Σαράντη την νέα σεζόν. Ο βοηθός προπονητή Μιχάλη Δελάρτας, είναι ένα κομμάτι της Αχαγιάς ’82 αφου μαζι με τον Χρήστο Σαράντη μετράνε 25 χρόνια παρουσία στον Αχαγιώτικο σύλλογο. Ο Μιχάλης είναι ”πιστος στρατιώτης” του συλλόγου και ο προπονητής που έχει φέρεις τις περισσότερες διακρίσεις, σε τοπικές και πανελλήνιες συμμετοχές. Την εποχή των ”Χρυσών κοριτσιών” της Αχαγιάς ’82 στο μπάσκετ, ο Μιχάλης μαζί με τα κορίτσια, πρωταγωνίστησαν για περισσότερο απο μια 5ετία, με πολλές επιτυχίες καθώς έχει υπάρξει και προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου. Είναι διπλωματούχος προπονητής και θα αποτελέσει και φέτος σημαντική μονάδα για την ομάδα μας.

Με κύριο στόχο την εδραίωση στις Εθνικές κατηγορίες η παρουσία εξιδικευμένου προσωπικού ήταν αναγκαία. Η έλευση του Πατρινού γυμναστή Φώτη Κακαλή με ρίζες απο την Δυτική Αχαϊα, δίνει την ώθηση στους αθλητές αλλά και στον οργανισμό για το βήμα παραπάνω. Ο Φώτης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα Personal Trainer & Fitness trainer, με εξειδίκευση στο κομμάτι της ενδυνάμωσης της φυσικής κατάστασης και της αποκατάστασης μυοσκελετικων τραυματισμών. Η παρουσία του την περσυνή σεζόν έδωσε σημαντικές λύσεις στην ομάδα και την βοήθησε στους στόχους της.

Μιχάλη και Φώτη καλώς ήρθατε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National League 2 (4ος όμιλος): Τα αποτελέσματα της 21ης αγωνιστικής

Στην κορυφή οι Τιτάνες. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία. Την 1η θέση στο…