Κεντρική Γυναίκες 8αδα ανανεώσεων για ΠΑΣ Γιάννινα! (pic)

8αδα ανανεώσεων για ΠΑΣ Γιάννινα! (pic)

pas giannina wbc

Την ανανέωση της συνεργασίας του και για την επόμενη χρονιά με τις Δήμητρα Γιωτίτσα, Αγγελίνα Χρηστάκη, Δανάη Χήτα, Σοφία Βρασταμηνού, Ρούλα Πανούτσου, Αθηνά Μπουκουβάλα, Ροδάνδη Μπάτου και Ελένη Κατσίδου, ανακοίνωσε επίσημα ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Με αυτό το τρόπο η ομάδα των Ιωαννίνων διατηρεί αναλλοίωτο το βασικό της ”κορμό” και δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στις παίκτριες οι οποίες συνέβαλαν τα μέγιστα στην άνοδο στην Α2 Γυναικών. Παράλληλα μες τις ανανεώσεις, προωθήθηκε στο γυναικείο τμήμα η νεαρή Δέσποινα Βλαχοπούλου.

Η επίσημη ανακοίνωση:

”Ο σχεδιασμός της ομάδος φτάνει προς το τέλος της και όλες οι συζητήσεις της διοικούσας δείχνουν να έχουν αίσιο τέλος. Έτσι με μεγάλη χαρά ανακοινώνεται η ανανέωση για τη νέα χρονιά της παίχτριας Δήμητρας Γιωτίτσα καθώς επίσης και των παιχτριών: Χρηστάκη Αγγελίνα, Χήτα Δανάη, Βρασταμηνού Σοφία, Πανούτσου Ρούλα, Μπουκουβάλα Αθηνά, Μπάτου Ροδάνθη, Κατσίδου Ελένη.
Επίσης όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πάγια τακτική πλέον της διοίκησης η προώθηση παιχτριών από τα τμήματα υποδομών, θα προπονείται με το γυναικείο τμήμα η Δέσποινα Βλαχοπούλου η οποία ανήκει στο τμήμα νεανίδων του συλλόγου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ WBC..Αγάπη διαρκείας..”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Ολυμπιακός: Αμφίβολη η Βίτολα για το Game 3

Εκτός με κάταγμα στη μύτη η Βίτοσα. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον Παναθηναϊκό με 68-65 στον δ…