Κεντρική Διεθνή Βατούτιν: ”Έχει συμβόλαιο ο Ιτούδης”

Βατούτιν: ”Έχει συμβόλαιο ο Ιτούδης”

itoudis

Απάντηση στις φήμες που θέλουν την ΤΣΣΚΑ να σκέφτεται την απομάκρυνση του Δημήτρη Ιτούδη από τον πάγκο, έδωσε ο Αντρέι Βατούτιν. Πιο συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των Ρώσων, σε συνέντευξή του στην ”iz.ru”, ξεκαθάρισε πως ο Έλληνας κόουτς έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη σεζόν: ”Ο Δημήτρης Ιτούδης έχει συμβόλαιο και για τη σεζόν 2018/2019. Μιλήσαμε μεταξύ μας, αλλά όντως δεν μπορώ να σας πω λεπτομέρειες. Ελπίζω να με καταλαβαίνετε”.

Αναφέρθηκε επίσης στις… ηγετικές τάσεις του Νάντο ΝτεΚολό λέγοντας: ”Όταν ένας παίκτης μιλά πολύ σε μία διακοπή, αυτό δεν σημαίνει πως υποκαθιστά τον προπονητή, αλλά ότι είναι ηγέτης. Αυτό μπορεί να συμβαίνει όταν η ομάδα δεν χρειάζεται κάποια τακτική διαφοροποίηση, αλλά ψυχολογική τόνωση. Αυτό έκανε και ο Μίλος Τεόντοσιτς τη σεζόν που κατακτήσαμε τον τίτλο”.

Τέλος, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την απώλεια της Euroleague: ”Είναι προφανές πως υπάρχει απογοήτευση. Όχι τόσο για το αποτέλεσμα του Final Four, αλλά πιο πολύ για την εικόνα που δείξαμε. Είχαμε μία καλή regular season στην Εuroleague, αλλά στο Final Four του Βελιγραδίου αποτύχαμε. Στην VTB όμως καταφέραμε να πάρουμε το τρόπαιο. Δεν πρέπει να υποτιμούμε αυτή την διοργάνωση που είναι η δεύτερη πιο δυνατή μετά το ισπανικό πρωτάθλημα. Ωστόσο, είναι σαφές πως η βασική διοργάνωση για την ΤΣΣΚΑ είναι η Euroleague”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…