Κεντρική Β' Εθνική Τριπλή ανανέωση για του Μαχητές Πειραματικού Πεύκων

Τριπλή ανανέωση για του Μαχητές Πειραματικού Πεύκων

Στους Μαχητές Πειραματικού Πεύκων θα συνεχίσουν να αγωνίζονται και τη νέα χρονιά οι Λέανδρος Βογιατζής, Νίκος Χατζημιχαηλίδης και Δημήτρης Στόλης, καθώς οι Μαχητές ανακοίνωσαν την ανανέωση των συμβολαίων τους. Οι τρεις καλαθοσφαιριστές βοήθησαν στα μέγιστα φέτος την ομάδα και παρότι είχαν προτάσεις από άλλες ομάδες επέλεξαν να μείνουν στους Μαχητές.

Αναλυτικά:

“Τρεις σημαντικές ανανεώσεις έγιναν για την ομάδα μας στο πλαίσιο της σεζόν 2018-19. 3 παίκτες με σημαντική συμμετοχή και συνεισφορά θα φορέσουν για ακόμη μια φορά τη φανέλλα των Πεύκων.

Πρόκειται για τους Λέανδρο Βογιατζή, Νίκος Χατζημιχαηλίδη και Δημήτρη Στόλη. Για τον Λέανδρο και το Νικο θα είναι η τρίτη τους χρονιά στην ομάδα ενώ για το Δημήτρη η πέμπτη συνεχόμενη. Μετά από μια παραγωγική χρονιά που είχαν και οι 3 αθλητές και ενώ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για όλους από πολλές ομάδες, πίστεψαν στο πλάνο που έχει θέσει η Διοίκηση μας και επέλεξαν για ακόμη μια χρονιά να αγωνιστούν με τα χρώματα μας. Τους ευχόμαστε μια δυνατή χρονιά μακριά από τραυματισμούς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κουτουξίδης: Ταλαντούχος αλλά και άκρως αποτελεσματικός… (vid)

Ο Νίκος Κουτουξίδης είναι από τους πλέον ταλαντούχους Θεσσαλονικείς καλαθοσφαιριστές. Κατά…