Κεντρική Elite League Το “ευχαριστώ” του Εθνικού

Το “ευχαριστώ” του Εθνικού

ethnikos

Ο Εθνικός κατάφερε να φτάσει μέχρι τα πλέι οφ της φετινής Α2. Η ομάδα του Σάββα Συμεωνίδη μπορεί τελικά να μην κατάφερε να πάρει την άνοδο για την Stoiximan Basket League αλλά τόσο οι χορηγοί όσο και οι φίλαθλοί του ήταν εκεί για να τον στηρίξουν.

Για αυτό τον λόγο οι Πειραιώτες θέλησαν να τους ευχαριστήσουν και δημόσια, εκδίδοντας σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση: “Η διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους τους Χορηγούς και τους Υποστηρικτές της για την άψογη συνεργασία και τη σημαντική στήριξη που παρείχαν στην ομάδα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της, την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Ο Εθνικός ευχαριστεί τις χορηγούς εταιρίες: KSD, ΚΕΝ του ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ και προσωπικά τον κ. Αντώνη Καράτζη, την G&K YACHTING και προσωπικά τον κ. Κ. Σκιαθίτη, την PHARMASEPT και προσωπικά τον κ. Μιχάλη Μουρκάκο, την ΤΣΩΛΗΣ ΑΕ και προσωπικά την κα. Ελεάννα Τσώλη, και τους υποστηρικτές Better People, BautyHair, Ελλαδικόν, Caffeine&Wine, και Βίκος Cola.

Τέλος, ένα ιδιαίτερο και μεγάλο ευχαριστώ στους λίγους αλλά πιστούς οπαδούς μας που συνέβαλαν καταλυτικά με την προσφορά τους στην επιτυχημένη φετινή πορεία της ομάδας.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Πράξη δεύτερη σε play off και play out

Χωρισμένη στα δύο η αγωνιστική δραστηριότητα της Elite League. Με τρεις αγώνες σήμερα Σάββ…