Κεντρική Β' Εθνική Το “αντίο” του Μιχόπουλου!

Το “αντίο” του Μιχόπουλου!

dafni

Ο Βασίλης Μιχόπουλος, ύστερα από τρία χρόνια, αποτελεί παρελθόν από τη Δάφνη Δαφνίου. Ο αρχηγός αποχαιρέτησε την ομάδα του Χαϊδαρίου με μήνυμα του στο facebook.

Το μήνυμα του:

“Δε συνηθιζω να γραφω τις σκεψεις μου στο fb αλλα αυτη τη στιγμη νιωθω την αναγκη να το κανω. Σημερα λοιπον, κατοπιν δικης μου επιθυμιας, εκλεισε ο κυκλος μου στη Δαφνη Δαφνιου.

Το καλοκαιρι του 2015 ηρθα σε μια ομαδα σχεδον αγνωστη σε εμενα, με σκοπο να την βοηθησω με τον τροπο μου να παει μπροστα. Σημερα, μετα απο μια κοινη πορεια τριων χρονων, φευγω εχοντας ζησει πολλες στιγμες χαρας κ ευτυχως πολυ λιγοτερες στιγμες λυπης και κυριως εχοντας χτισει φιλιες κ σχεσεις ζωης με ατομα που μου δοθηκε η ευκαιρια να γνωρισω εντος της ομαδας αυτης.

Θελω να ευχαριστησω τους προπονητες με τους οποιους συνεργαστηκα, τη διοικηση, τον μανατζερ, τους γυμναστες, τους φυσικοθεραπευτες κ το γιατρο της ομαδας για το σεβασμο κ την εμπιστοσυνη που μου εδειξαν και κυριως τους συμπαικτες μου, με τους οποιους περασαμε πολλες ομορφες στιγμες εντος κ εκτος γηπεδου.

Ηταν μεγαλη μου χαρα που αγωνιστηκα για τη Δαφνη Δαφνιου κ μεγαλη μου τιμη που διατελεσα αρχηγος της…

Thanks for the memories…”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (3ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play Off

Νίκες που κρίθηκαν στην παράταση πήραν ΧΑΝΘ και Φίλιππος Βέροιας. Δείτε αναλυτικά τα αποτε…