Κεντρική Ελλάδα Camp Το «Off season training» του Πασπαλά

Το «Off season training» του Πασπαλά

paspalas dimitris kymi

Ένα διαφορετικό Camp, με στόχο την καλύτερη προετοιμασία επαγγελματιών αθλητών μπάσκετ, διοργανώνει ο sport performance specialist Δημήτρης Πασπαλάς (γυμναστής της Κύμης) από τις 14 Ιουνίου έως τις 30 Ιουλίου.

Οι εγγραφές για το πρόγραμμα που θα φιλοξενηθεί στο κλειστό του Κορυδαλλού, έχουν ήδη ξεκινήσει και στόχος του υπεύθυνου αλλά και των συνεργατών του είναι μέσα από το άρτια μελετημένο πρόγραμμα των έξι εβδομάδων, η μέγιστη δυνατή βελτίωση των επαγγελματιών αθλητών.

Το «Off season training» περιλαμβάνει:

1) 10 εργομετρικά τεστ.

2) Ανάλυση σώματος μέσω DEXA.

3) Μελέτη του σώματος κάθε αθλητή επισταμένα ώστε να δούμε οποιαδήποτε μυοσκελετικά προβλήματα ή βραχύνσεις.

4) Αθλητική Διατροφή.

5) Διαχωρισμός των αθλητών σε γκρουπ ανάλογα με το επίπεδό τους.

6) Αποθεραπεία και επίβλεψη από φυσικοθεραπευτή καθ’ όλη τη διάρκεια των 6 εβδομάδων.

Basketball Skills Training με Hi Level / Overloading Ball Handling, βελτίωση και προσοχή στη λεπτομέρεια στο Spacing / Pick n Roll / Off screen.

Οι άμεσοι συνεργάτες του Πασπαλά και η εμπειρία που έχει ο καθένας στον τομέα του, αποτελούν εγγύηση για το αποτέλεσμα. Αυτοί είναι οι: Ισίδωρος Κουτσός (assistant coach Κύμης), ο Γεράσιμος Ρωμάνος (γυμναστής) απόφοιτος ΤΕΦΑΑ ΑΘΗΝΩΝ και Αθλητικός διατροφολόγος – απόφοιτος Χαροκόπειου πανεπιστημίου Αθηνών και ο Βαλάντης Ρίζος φυσικοθεραπευτής αθλητικών κακώσεων και επανορθωτικής ορθοπεδικής χειρουργικής, επικεφαλής φυσικοθεραπευτής της Εθνικής Ελλάδος Μπάσκετ Ανδρών με Αμαξίδιο και του  Γ.Σ Περιστερίου

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Camp

Δειτε επισης

Μπέικερ: «Μπορείς να γίνεις ο καλύτερος»

Μια απολαυστική -όσο κι ουσιαστική- συνέντευξη του Γκέινον Μπέικερ. Όταν έχεις απέναντί σο…