Κεντρική Διεθνή Το μήνυμα του Ιτούδη(pic)

Το μήνυμα του Ιτούδη(pic)

itoudis

Ο Δημήτρης Ιτούδης αναδείχθηκε ο κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη VTB League και ευχαρίστησε όλους όσους συνέλαβαν,ώστε να φτάσει στην κατάκτηση αυτού του βραβείου.

Αφού κατέκτησε τον ίδιο τίτλο για τρίτη φορά (2015,2017,2018),έσπευσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού ,στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,να ευχαριστήσει δημόσια τους παίχτες του ,τους συνεργάτες του,τον Αντρέι Βατούτιν,τους Ρώσους φιλάθλους και την οικογένειά του.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε, στο Facebook: ”Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για αυτό το βραβείο στο πρωτάθλημα της VTB League, για την ψηφοφορία του κορυφαίου προπονητή της χρονιάς , στην ομάδα μου ΤΣΣΚΑ Μόσχας και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Βατούτιν για την υποστήριξή του στα χρόνια που είμαι στην ομάδα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους παίκτες μου, γιατί ”το κάνουν να συμβαίνει” στο παρκέ και για το πάθος που δείχνουν. Στο προπονητικό επιτελείο για τη δέσμευσή τους και την ατελείωτη υποστήριξή τους. Στους φιλάθλους της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την τεράστια υποστήριξή τους και την πίστη τους. Τελευταίες, αλλά όχι έσχατες, στη σύζυγό μου Μαρία και την κόρη μου Αλεξάνδρα για την εμπιστοσύνη τους και την κατανόησή τους. Σας αγαπώ και σας θαυμάζω όλους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…