Κεντρική Basket League Θέλει και Καλαϊτζάκη ο Πεδουλάκης!

Θέλει και Καλαϊτζάκη ο Πεδουλάκης!

panathinaikos cska mosxas tsska kalaitzakis

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ανέλαβε τα ηνία του Περιστερίου πριν από λίγες μέρες κι έχει σηκώσει… μανίκια, προκειμένου να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό συνάμα νεανικό σύνολο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που θα βρει την ομάδα των δυτικών προαστίων ξανά στα μεγάλα σαλόνια.

Ο “Άρτζι” κι οι συνεργάτες του σαρώνουν την αγορά για παίκτες, με τον πρώην τεχνικό του Παναθηναϊκού να έχει βάλει στο μάτι τους νεαρούς παίκτες του “τριφυλλιού”, οι οποίοι μπορούν να έρθουν στο Περιστέρι με τη μορφή δανεισμού και να πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πέρα από τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και τον Μιχάλη Λούντζη, οι οποίοι αγωνίστηκαν τη φετινή σεζόν δανεικοί σε ΠΑΟΚ και Τρίκαλα, αντίστοιχα, ο Πεδουλάκης ενδιαφέρεται και για τον Γιώργο Καλαϊτζάκη. Ο 19χρονος γκαρντ αγωνίστηκε φέτος σε 11 παιχνίδι, μετρώντας μέσο όρο 3,7 πόντους, 1,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο ταλαντούχος άσος αρέσει πολύ στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος θα αποφασίσει αν θα τον κρατήσει στο ρόστερ και τη νέα σεζόν και θα του δώσει ευκαιρίες ή θα τον αφήσει να πάει δανεικός σε κάποια ομάδα, προκειμένου να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής κι εμπειρίες.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Προβλήματα για την ΑΕΚ: Οι παίκτες δεν έκαναν προπονήσεις τις τελευταίες μέρες

Νέα προβλήματα για την ΑΕΚ, καθώς οι παίκτες του Ηλία Ζούρου δεν έκαναν ομαδικές προπονήσε…