Κεντρική Β' Εθνική Τα “κλειδιά” στον Καλογήρου!

Τα “κλειδιά” στον Καλογήρου!

leuteris kalogirou

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Λευτέρη Καλογήρου ανακοίνωσε ο Πανελευσινιακός. Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία των “σταχυοφόρων” και θα τους οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα του ομίλου του Νότου της Β’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση:

“Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λευτέρη Καλογήρου, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου.

Ο Λευτέρης Καλογήρου είναι πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής και έχει μία πλούσια εμπειρία 28 χρόνων στην προπονητική του καριέρα. Η πρώτη του εμπειρία ήταν με την ομάδα του Εθνικού Ελληνορώσων, τον οποίο ανέβασε από την Δ’ ΕΣΚΑ στην Α’ ΕΣΚΑ και είναι ο πρώτος προπονητής του νέου τότε Θοδωρή Παπαλουκά, ενός εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία της ελληνικής καλαθοσφαίρισης. Κατόπιν συνεργάστηκε με το Λευτέρη Σούμποτιτς στον Παναθηναϊκό και με το Γιώργο Καλαφατάκη στους Αμπελόκηπους και στον Ίκαρο Καλλιθέας στην Α1.

Επίσης υπήρξε στον πάγκο των ομάδων του Ηλυσιακού, του Αλίμου, του Αιγάλεω και του Παπάγου στη Β’ Εθνική, του Ρεθύμνου, της Προοδευτικής, του Ταύρου και της Χαλκίδας στη Γ΄Εθνική. Τη διετία 2013-2015, υπήρξε συνεργάτης – προπονητής στην Α.Ε. Ψυχικού στην Α2. Από το Δεκέμβριο του 2015 ως και τον Ιούνιο του 2017, ήταν πάλι στην Α2 ως συνεργάτης προπονητής στην ομάδα του Δούκα.

Την περυσινή χρονιά ξεκίνησε τη σεζόν στην Α2 με τον ΑΣ Καρδίτσας και στη συνέχεια μετακόμισε στο Μανδραϊκό.

Η Διοίκηση του Πανελευσινιακού εύχεται καλή επιτυχία στο νέο προπονητή της ανδρικής ομάδας κι ελπίζει ότι με την εμπειρία του θα δώσει μία νέα πνοή”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

National League 1 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Στην τελική φάση των play off προκρίθηκε η Νήαρ Ηστ και τα Τρίκαλα. Στην τελική φάση των p…