Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών Τα εισιτήρια για το Game 3 των μικρών τελικών

Τα εισιτήρια για το Game 3 των μικρών τελικών

paok2

Στη διάθεση των φίλων του Προμηθέα βρίσκονται τα εισιτήρια για την τρίτη αναμέτρηση των μικρών τελικών της Basket League με τον ΠΑΟΚ. Ο τρίτος αγώνας είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στην Πάτρα το Σάββατο 9 Ιουνίου στις 18:00.

Αναλυτικά:

“Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για τον 3ο Μικρό Τελικό της Basket League μεταξύ του Προμηθέα Πάτρας και του ΠΑΟΚ. Η πατρινή ομάδα, που την Τετάρτη 6/6 θα επιχειρήσει να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας μέσα στην Πυλαία, θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ σ’ενα παιχνίδι που η νίκη είναι απαραίτητη για τον Προμηθέα, στην προσπάθειά του να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα κατακτήσει την 3η θέση στην τελική κατάταξη της 1ης τη τάξει κατηγορίας στο Ελληνικό μπάσκετ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου, στην κεντρική σάλα του «Δημ. Τόφαλος», με ώρα έναρξης τις 18:00 και οι φίλοι του Προμηθέα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια της αναμέτρησης ηλεκτρονικά μέσω της Viva ή καθημερινά 09:00-18:00 από τα γραφεία της ΚΑΕ (Κανακάρη 136, 5ος όροφος, τηλ: 2610 275820).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ, ενώ θα υπάρχει, όπως πάντα, και περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτήριων για μαθητές, φοιτητές, ανέργους και πολυτέκνους (όλοι οι παραπάνω με την επίδειξη του αντίστοιχου δικαιολογητικού) στην τιμή των 7 ευρώ. Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και αριθμημένα. Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η χρήση του ΑΜΚΑ”.

  • Μιντάουγκας Κουζμίνσκας ΑΕΚ

    AEK – ΠΑΟΚ 99-91

    Κιτρινόμαυρη επικράτηση με υπογραφή… Κουζμίνσκας Με πολυφωνία στην επίθεση και έναν …
  • Γιάννης Καστρίτης

    Basket League: Αυλαία στην 4η αγωνιστική του Top 6

    Ολοκληρώνεται σήμερα η 4η αγωνιστική του Top 6. Με το παιχνίδι ανάμεσα στον Άρη και τον Κο…
  • levin porter jr paok

    ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

    Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…
Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…