Κεντρική NBA Συγκινητικός Ρόμπινσον: ”Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου”
NBA

Συγκινητικός Ρόμπινσον: ”Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου”

nate robinson

Ο Νέιτ Ρόμπινσον κατάφερε επί πολλά χρόνια να πρωταγωνιστεί στον μαγικό κόσμο του NBA. Αυτό που τον έκανε και ξεχώριζε ήταν το χαμηλό του ύψος, το οποίο όμως δεν τον εμπόδισε να κερδίσει τρεις διαγωνισμούς καρφωμάτων στο All Star του NBA (2006,2009, 2010).

Ο βραχύσωμος γκάρντ, μιλώντας στο ”Bleacher Report” δεν δίστασε να αποκαλύψει ότι δίνει μια μεγάλη μάχη με την κατάθλιψη: ”Το ΝΒΑ μου δημιούργησε κατάθλιψη. Ποτέ δεν ήμουν τέτοιος άνθρωπος στη ζωή μου. Προσπάθησα να αλλάξω. Κανείς δεν γνώριζε πόσο πραγματικά πάλεψα για να προσπαθήσω να γίνω κάποιος που δεν ήμουν. Ήταν το δυσκολότερο πράγμα στην καριέρα μου. Όχι το μπάσκετ, όχι η προπόνηση, όχι τα παιδιά μου. Το δυσκολότερο πράγμα της ζωής μου, της 34χρονης ύπαρξης μου στη γη ήταν να παίξω 11 χρόνια στο ΝΒΑ και να γίνω κάποιος που οι προπονητές ήθελαν να γίνω”.

Τέλος, συνέστησε και στους υπόλοιπους παίκτες πως απλά πρέπει να είναι ο εαυτός τους: ”Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Κανείς δεν μπορεί να είναι … εσύ. Γιατί να γίνεις κάποιος άλλος; Έτσι σχεδιάζω το παιχνίδι μου. Δεν ξέρω πως να παίζω διαφορετικά από το να είμαι ο Νέιτ Ρόμπινσον”

Το παράδειγμα του Νέιτ Ρόμπινσον, είναι το τρίτο κατά σειρά μετά τους Ντεμάρ ΝτεΡόζαν και Κέβιν Λόβ, επιβεβαιώνοντας ότι τα λαμπερά φώτα του NBA πολλές φορές κρύβουν πρόσωπα θλιμμένα και σκυθρωπά.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…