Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Στο PAO BC Academy οι συνεργάτες του Πασκουάλ (pic)

Στο PAO BC Academy οι συνεργάτες του Πασκουάλ (pic)

pao bc academy

Παρουσία των Διαμαντή Παναγιωτόπουλου, Γιώργου Βόβορα και Νίκου Παππά, ολοκληρώθηκε άλλη μια μέρα της δεύτερης περιόδου του PAO BC Academy. Οι τρεις άμεσοι συνεργάτες του Τσάβι Πασκουάλ συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και τους ”δίδαξαν” μερικά από τα μυστικά του μπάσκετ.

Η ανακοίνωση του PAO BC Academy:

”Με τους προπονητές της ανδρικής ομάδας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν οι αθλητές του καλοκαιρινού camp της PAO BC Academy!

O Γιώργος Βόβορας, ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος και ο Νίκος Παππάς επισκέφθηκαν το γήπεδο, όπου πραγματοποιείται η δεύτερη περίοδος του Summer Camp της Ακαδημίας στο ΟΑΚΑ και μίλησαν με τα παιδιά για μπάσκετ.

Oι νεαροί αθλητές έκαναν ερωτήσεις για τις προπονήσεις της ανδρικής ομάδας, για τους αθλητές του Παναθηναϊκού Superfoods και για τον τρόπο δουλειάς τους.

Οι άμεσοι συνεργάτες του Τσάβι Πασκουάλ μίλησαν για αρκετή ώρα με τα παιδιά στο Summer Camp, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και μοίρασαν αυτόγραφα, ενώ συνομίλησαν και με τους προπονητές του Summer Camp της PAO BC Academy!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λευτέρης Κουτεντάκης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…