Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Στο ετήσιο meeting των προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ (vid)

Στο ετήσιο meeting των προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ (vid)

pasqual

Ο Τσάβι Πασκουάλ παρευρέθηκε στο ετήσιο meeting των προπονητών της Ευρωλίγκας, που διεξήχθη στη Βαρκελώνη.

Στην ετήσια συνάντηση αυτή που έγινε την Τρίτη και την Τετάρη (26-27/6) οι προπονητές συζήτησαν για όλα τα θέματα της διοργάνωσης.

Οι κόουτς που έδωσαν το παρόν εκεί και μίλησαν με τον Τζόρντι Μπερτομέου και τον Ρίτσαρντ Στόουκς  ήταν οι εξής: Ντέγιαν Ράντονιτς (Μπάγερν Μονάχου), Εργκίν Αταμάν (Αναντολού Εφές), Σιμόνε Πιανιτζιάνι (Αρμάνι Μιλάνο), Πάμπλο Λάσο (Ρεάλ Μαδρίτης), Γιώργος Μπαρτζώκας (Χίμκι), Τσάβι Πασκουάλ (Παναθηναϊκός), Σβέτισλαβ Πέσιτς (Μπαρτσελόνα), Σαρούνας Γιασικεβίτσιους (Ζαλγκίρις), Δημήτρης Ιτούδης (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πέδρο Μαρτίνεθ (Μπασκόνια), Νέβεν Σπάχια (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αχμέτ Τσακί (Νταρουσάφακα), Ζέλικο Ομπράντοβιτς (Φενέρμπαχτσε) και Αλεξάνταρ Τζίκιτς (Μπουντούτσνοστ).

Αντίθετα, στην εκδήλωση αυτή δεν παραβρέθηκαν ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ ο οποίος παρουσιάστηκε σήμερα(27/6) και ο Σάλβα Μαλντονάντο της Γκραν Κανάρια.

Πάντως, η παρουσία τόσο του Βουγιούκα, όσο και του Πασκουάλ στις εκδηλώσεις της Ευρωλίγκας δείχνουν ότι οι “πράσινοι” θα συμμετάσχουν και του χρόνου στην κορυφαία μπασκετική διοργάνωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77 (vid)

Λερναία Ύδρα ο Ολυμπιακός έκανε το «μπρέικ» στη Βαρκελώνη. Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα,…