Κεντρική Διεθνή Στο Champions League η Λε Μαν (pic)

Στο Champions League η Λε Μαν (pic)

chris lofton leman

Στο Champions League θα αγωνίζεται την νέα σεζόν  η Λε Μαν, η οποία “παλεύει” για το πρωτάθλημα κόντρα στην Μονακό στους τελικούς του γαλλικού πρωταθλήματος.

Η Μονακό την σεζόν που ολοκληρώθηκε έφτασε μια… ανάσα από την κατάκτηση του Champions League, ωστόσο ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό από την ΑΕΚ, στο Final Four της Αθήνα.

Τη νέα σεζόν, ωστόσο, μία ακόμα γαλλική ομάδα θα βρίσκεται στη διοργάνωση της FIBA. Όπως έγινε γνωστό η Λε Μαν θα αγωνίζεται στο Champions League της νέας σεζόν. Μάλιστα, οι “πορτοκαλί” είπαν “όχι” στο Eurocup, προτιμώντας να αγωνιστούν στη διοργάνωση της FIBA την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι και η δεύτερη φιναλίστ του γαλλικού πρωταθλήματος (κοντράρεται με τη Μονακό για την κατάκτηση του τίτλου) θα βρεθεί στη διοργάνωση της FIBA την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

https://twitter.com/MSB_Officiel/status/1006556257636028416?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.sdna.gr%2Fmpasket%2Fbasketball-champions-league%2Farticle%2F476986%2Fsto-champions-league-i-le-man-pic

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…