Κεντρική Β' Εθνική Πανιώνιος Στις 25 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου!

Στις 25 Ιουνίου η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου!

Στις 25 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση του Πανιωνίου, όπως έκανε γνωστό η ομάδα της Νέας Σμύρνης με ανακοίνωση της. Τα θέματα του Γ.Σ. είναι η υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων, η απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την ελεγχόμενη χρήση και διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, αποφασίζει να συγκαλέσει την τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων, την Δευτέρα 25/6/2018 και ώρα 10.10 πμ στον χώρο του Δημοτικού Γυμναστηρίου (διεύθυνση: Αρτάκης και Εθνικής Στέγης 14, Νέα Σμύρνη) με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων οικονομικών καταστάσεων.
2. Απαλλαγή του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την ελεγχόμενη χρήση.
3. Διάφορα άλλα θέματα και ανακοινώσεις.

Κάθε μέτοχος που επιθυμεί να μετάσχει στην Γενική Συνέλευση, οφείλει να καταθέσει τα αντιστοιχα δικαιολογητικά στο Ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε τράπεζα και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης στο ταμείο της εταιρείας πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Πανιώνιος

Δειτε επισης

Τα “κλειδιά” στον Μπιτζάνη

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε κι επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιώργο Μπιτζάνη. Ο…