Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ Α' ΕΣΚΑ Στην Νίκη Αμαρουσίου ο Παπαργυρόπουλος

Στην Νίκη Αμαρουσίου ο Παπαργυρόπουλος

rigas

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση, προχώρησε η Νίκη Αμαρουσίου, καθώς απέκτησε τον 32χρονο, Ρήγα Παπαργυρόπουλο, ενόψει της συμμετοχής της στην Α’ΕΣΚΑ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Αμαρουσίου: “Η Νίκη Αμαρουσίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τον αθλητή Ρήγα Παπαργυρόπουλο!

Ο έμπειρος φόργουορντ (2μ.02) γεννήθηκε το 1986, έχει αγωνιστεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία, τα τελευταία δυο χρόνια έπαιξε στον Έσπερο Λαμίας όντας από τα βασικά στελέχη της επιτυχημένης πορείας του και πλέον τίθεται στη διάθεση του Κώστα Οικονομάκη, αποτελώντας το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Νίκης ενόψει της συμμετοχής στην Α’ ΕΣΚΑ της σεζόν 2018-19.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νίκης Αμαρουσίου, ο Ρήγας Παπαργυρόπουλος επισήμανε: «Τα προηγούμενα δυο χρόνια παίξαμε αντίπαλοι επομένως γνωρίζω καλά τη Νίκη, τους ανθρώπους της ομάδας, τον κόουτς Οικονομάκη και τον Νίκο Χρυσόγελο, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Πιστεύω ότι θα φτιάξουμε μια καλή ομάδα με σκοπό να απολαύσουμε αυτό που κάνουμε, να δουλέψουμε σκληρά και να βγάλουμε αυτή τη δουλειά στο γήπεδο! Προσωπικά, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ ώστε να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί από τη διοίκηση και το τεχνικό τιμ».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Έπαιξε ρόλο στην απόφασή μου η πρώτη επαφή με τους ανθρώπους της Νίκης και φυσικά οι συνθήκες που προσφέρει αυτή η ομάδα προκειμένου να δουλεύεις έχοντας στο μυαλό σου μόνο το μπάσκετ. Τα πάντα είναι ιδανικά και μπορώ να πω ότι σχημάτισα την καλύτερη γνώμη έπειτα από τις συζητήσεις μας! Για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα ότι η Νίκη θα κινδύνευε φέτος ωστόσο οι τραυματισμοί την πήγαν πίσω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι στο πρώτο παιχνίδι που παίξαμε αντίπαλοι στο Μαρούσι, της έλειπαν τέσσερις παίκτες. Κάποια προβλήματα την πήγαν πίσω αγωνιστικά… Τώρα σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν, θέλουμε να είμαστε υγιείς… Δουλειά, δουλειά, δουλειά και όλα θα πάνε καλά»!”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
  • vince hunter aek khimki

    Χίμκι – ΑΕΚ 64-71

    Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις έδωσε η ΑΕΚ. Μετά τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι…
  • charisis christos

    Έσκασε η “βόμβα” με Χαρίση! (pic)

    Ο Χρήστος Χαρίσης επιστρέφει στα παρκέ. Ο πολύπειρος διεθνής Έλληνας γκαρντ θα φορέσει τη …
  • Tasopoulos Ionikos nikaias

    “Μπαμ” με Τασόπουλο

    Το Πέραμα τάραξε τα νερά του πρωταθλήματος της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Η νεοφώτιστη ομάδα στην κα…
Περισσότερα από Σπύρος Κυριάκης
Περισσότερα σε Α' ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Από την ΚΑΠ στα Μελίσσια ο Παρασκευόπουλος (pic)

Τα Μελίσσια ανακοίνωσαν την απόκτηση του Βασίλη Παρασκευόπουλου Σε μία σημαντική μεταγραφι…