Κεντρική NBA Στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του κόσμου ο Αντετοκούνμπο! Το αστρονομικό ποσό που εισπράτει

Στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του κόσμου ο Αντετοκούνμπο! Το αστρονομικό ποσό που εισπράτει

giannis antetokounmpo 2

Η σκληρή δουλειά του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει αποφέρει καρπούς. Ο Έλληνας φόργουορντ πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ, αποτελώντας έναν από τους καλύτερους παίκτες του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου αλλά κι έναν από τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές.

Σύμφωνα με το Forbes, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρίσκεται στην 30η θέση της λίστας με τους πιο καλοπληρωμένους αθλητές του κόσμου, ενώ βγάζει τα περισσότερα λεφτά από κάθε άλλο Ευρωπαίο μπασκετμπολίστα, με τους Μαρκ Γκασόλ και Νικολά Μπατούμ να βλέπουν την… πλάτη του.

Ο «Greek Freak» εισπράττει το αστρονομικό ποσό των 35,5 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως, με τα 22,5 εκατ. να προέρχονται από το συμβόλαιό του με τους Μιλγουόκι Μπακς και τα 13 εκατ. από διαφημιστικές συμφωνίες του. Να σημειωθεί ότι ο Αντετοκούνμπο, στα 24 χρόνια του, είναι ο νεαρότερος αθλητής από τους υπόλοιπους 99.

Στην κορυφή του Top 10 βρίσκεται ο Φλόντ Μέιγουεδερ, με τους Λεμπρόν Τζέιμς και Στεφ Κάρι να αποτελούν τους δύο μπασκετμπολίστες της πρώτης δεκάδας. Απ’ αυτήν δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δύο μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου, ο Λιονέλ Μέσι κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το Top 10

1. Φλόιντ Μέιγουεδερ
2. Λιονέλ Μέσι
3. Κριστιάνο Ρονάλντο
4. Κόνορ ΜακΓκρέγκορ
5. Νεϊμάρ
6. Λεμπρόν Τζέιμς
7. Ρότζερ Φέντερερ
8. Στεφ Κάρι
9. Ματ Ράιαν
10. Μάθιου Στάφορντ

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιώργος Μαστρογιαννόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…