Κεντρική Β' Εθνική Ροδάς: “Σας ευχαριστώ πολύ μάγκες”

Ροδάς: “Σας ευχαριστώ πολύ μάγκες”

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Ρόδα ανακοίνωσε η Γέφυρα. Ο έμπειρος τεχνικός αποχαιρέτησε την ομάδα της Θεσσαλονικής και τους παίκτες με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ανακοίνωση:

“ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΔΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΡΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 5ΜΗΝΗ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ  ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ….
ΦΙΛΙΚΑ ΤΟ ΔΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

`Οι 5 μήνες που βρέθηκα στον K.Σ Γέφυρας ήταν μία πρόκληση για μένα, για πολλούς λόγους. Ήξερα από την αρχή ότι ήταν μια πολύ δύσκολη αποστολή, όμως παλέψαμε σκληρά για το θαύμα, έχοντας μάλιστα πάρα πολλά αγωνιστικά προβλήματα τραυματισμών.Με επιμονή και υπομονή καταφέραμε να αποφύγουμε τον υποβιβασμό, με νίκες απένταντι σε δυνατές και ιστορικές ομάδες. Δώσαμε την μάχη μέχρι το τέλος ” Όλοι Μαζί ΄΄ Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την διοίκηση της ομάδας που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή με συγκινητικές προσπάθειες, τον κόσμο της Γέφυρας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου και τον συνεργάτη μου Κώστα Παράδα για την επιτύχια μας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την συνεργασία και την ευχαρίστηση που είδα στα μάτια των παιδιών – παικτών μου. Σας ευχαριστώ πολύ ”Μάγκες” , χαίρομαι που ωρίμασε το παιχνίδι και το μυαλό σας μπασκετικά.Ήταν μια ηθική αναγνώριση για την προσπάθεια που είχα κάνει σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.Σας ευχαριστώ πολύ γιατί και εγώ ” Έμαθα από εσάς ” .. Εύχομαι ειλικρινά Κάθε επιτυχία στην οικογένεια του Κ.Σ.Γέφυρας , για προσωπικούς καθαρά λόγους δεν θα πορευτούμε μαζί. Φεύγω σαν φίλος … Εις το επανιδειν..”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Κουτουξίδης: Ταλαντούχος αλλά και άκρως αποτελεσματικός… (vid)

Ο Νίκος Κουτουξίδης είναι από τους πλέον ταλαντούχους Θεσσαλονικείς καλαθοσφαιριστές. Κατά…