Κεντρική Basket League “Πιο ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα”

“Πιο ανταγωνιστικό φέτος το πρωτάθλημα”

galatsopoulos

Πολύ ανταγωνιστικό χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα της Basket League ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος. Ο Πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ μετά το τέλος του τρίτου μικρού τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Προμηθέα μίλησε για το πρωτάθλημα, ενώ αποκάλυψε ότι οι συζητήσεις με την ΕΡΤ για τη νέα σεζόν είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Η φάση με τους τελικούς δείχνει ότι έγιναν πολύ ωραία παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ πήρε την τρίτη θέση γιατί φάνηκε στα τρία παιχνίδια πως ήταν καλύτερος. Θέλω να δώσω όμως συγχαρητήρια και στον ιδιοκτήτη του Προμηθέα, κάνει μια μεγάλη δουλειά εδώ στην Πάτρα και πρέπει να είναι παράδειγμα για τις ομάδες για να πάμε το μπάσκετ μπροστά”.

Για το αν βελτιώθηκε το ελληνικό πρωτάθλημα: “”Κατά γενική ομολογία, το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό, εκεί στο βαθμό που μπορεί να είναι, είδαμε και τις μεγάλες ομάδες στους τελικούς, τον ΠΑΟΚ, την ΑΕΚ, τον Προμηθέα αλλά είδαμε και άλλες το Λαύριο, ο Κολοσσός, το Ρέθυμνο που έκαναν πολύ καλή πορεία και είναι παράδειγμα για τη νέα χρονιά.

Από κει και πέρα, έχουν γίνει τα δύο πρώτα παιχνίδια των τελικών, να υπάρξει ηρεμία και να τελειώσουμε και εκεί καλά και ο καλύτερος να πάρει τον τίτλο…”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Basket League

Δειτε επισης

Λαύριο – Μαρούσι 76-90

Με ηγέτη τον Χιλ το Μαρούσι επικράτησε του Λαυρίου και έκανε το «βήμα» για τα play off της…