Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Νόμιζα ότι πέθανα μετά τον 2ο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό”

“Νόμιζα ότι πέθανα μετά τον 2ο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό”

makis giatras

Ο Προμηθέας δεν τα κατάφερε κόντρα στον ΠΑΟΚ και με συνολικό σκορ 3-0 έμεινε στην τέταρτη θέση της Basket League. Μετά το τρίτο παιχνίδι με τον “Δικέφαλο του Βορρά” ο Μάκης Γιατράς ανέφερε ότι με τη φετινή τους πορεία έγραψαν ιστορία, ενώ αναφέρθηκε και στους ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά:

“Καταρχήν ευχαριστώ τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τα καλά του λόγια και συγχαρητήρια στο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση της 3ης θέσης. Εμείς όταν την 1η αγωνιστική πήγαμε στην Θεσσαλονίκη και κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ είχα μιλήσει με τα καλύτερα λόγια και για τον αντίπαλό μας και για τον προπονητή του “Δικεφάλου του Βορρά”. Ο ΠΑΟΚ έκανε καταπληκτική πορεία στον β΄ γύρο της Basket League, ειδικά όταν έφυγε και η Ευρώπη από το μυαλό των ανθρώπων της ομάδας. Εμείς ήμασταν άτυχοι – σε εισαγωγικά το «άτυχοι» μην μας πουν και αχάριστους μετά την σεζόν που κάναμε… – για το ότι μπήκαμε στην σειρά με τον ΠΑΟΚ με πολλούς τραυματισμούς. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε να παίζουμε μέχρι τις 9 Ιουνίου.

Από αύριο ξεκινάει μια άλλη ημέρα για εμάς. Γράψαμε Ιστορία με όλα όσα κάναμε φέτος, όμως τώρα πρέπει να δούμε μπροστά. Η φετινή χρονιά θα είναι πιο δύσκολη από την φετινή. Τα παιδιά παρέδωσαν και την ψυχή τους. Θέλαμε πάρα πολύ να ξαναπάμε στην Θεσσαλονίκη, όμως από ένα σημείο και μετά όσο και να ήθελε το μυαλό δυστυχώς δεν μπορούσε να ακολουθήσει το σώμα. Ευχαριστώ τους παίκτες μου και τον οργανισμό που λέγεται Προμηθέας, καθώς επίσης και τον κόσμο της Πάτρας, ο οποίος ξεκίνησε δειλά-δειλά να βρίσκεται δίπλα μας από όταν ακόμη αγωνιζόμασταν στην Γ΄ Εθνική, όταν τα παιχνίδια που δίναμε τα παρακολουθούσαν 50-100 άτομα και σήμερα φτάσαμε, πλέον, να γεμίζουμε το «Τόφαλος». Ευχαριστώ επίσης τους συνεργάτες μου και όλο το staff για την εξαιρετική δουλειά τους και την άψογη συνεργασία που έχουμε.

Όλοι είμαστε μέλη μιας μεγάλης οικογένειας. Θέλαμε να παίξουμε λίγο ακόμη, όμως και εδώ που φτάσαμε είναι επιτυχία. Δεν πήγα στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Ό,τι είχα να πω στα παιδιά το είπα πριν από τον αγώνα, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο στα αποδυτήρια, βίντεο που δεν είχε να κάνει με τακτική και αγωνιστικά θέματα. Σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν και επειδή με ρωτάτε, θεωρώ πως ναι, θα συνεχίσω να είμαι προπονητής στον Προμηθέα. Από αύριο ξεκινάμε τη δουλειά για τη νέα χρονιά. Η μεγαλύτερη χαρά μου φέτος είναι ότι δείξαμε ότι η επιτυχία γίνεται και με αυτόν τον τρόπο. με αγάπη, με αφοσίωση και με εμπιστοσύνη. Και οι μεγαλύτερες στενοχώριες μου φέτος, ήρθαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον 2ο ημιτελικό στο ΣΕΦ, όταν νόμισα ότι πέθανα, αλλά και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στον 1ο μικρό τελικό στην Πάτρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας 80-69

Επιστροφή στις νίκες για τον Ολυμπιακό Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος χωρίς ν…