Κεντρική Β' Εθνική “Μπαμ” με Κιτσούλη!

“Μπαμ” με Κιτσούλη!

kitsoulis

Πολύ δυνατό αναμένεται να παρουσιαστεί το Πευκοχώρι στη νέα αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα της Χαλκιδικής δεν σταματάει να ανακοινώνει παίκτες κι έτσι μετά τον Ακεψιμαΐδη, γνωστοποίησε και την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Κιτσούλη.

Ο πολύπειρος φόργουορντ αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο το Πευκοχώρι, έχοντας πλούσιες μπασκετικές παραστάσεις από Ελλάδα αλλά κι από το εξωτερικό. Την περασμένη σεζόν, ο 35χρονος άσος αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας, βοηθώντας σημαντικά τους Πατρινούς να φτάσουν πολύ κοντά στην άνοδο στη Basket League.

Η ανακοίνωση:
“Η διοίκηση και ο GM της Ευρώπης 87 Πευκοχωρίου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουνε την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή Κιτσούλη Βασίλη ( SF 2,04 1983 ) για ένα χρόνο. Ο Βασίλης που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Ελλάδα (ΠΑΟΚ, Άρη, Φίλιππο Βέροιας, ΚΑΟ Δράμας, ΟΦΗ, Αίολο Αστακού, Αίαντα Ευόσμου, Πανσερραϊκό, Ολυμπιακό Βόλου), την ΠΓΔΜ (Strumica Σκοπίων, κέρδισε το πρωτάθλημα και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης), την Κύπρο (Απόλλων Λεμεσού) και την Ισπανία (Caceres).

Πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Απόλλωνα της Πάτρας στην Α2 συμβάλλοντας τα μέγιστα και φτάνοντας μέχρι τους τελικούς για την Α1. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, πάνω από όλα να είναι υγιής και του ευχόμαστε η εμπειρία του και η ικανότητά του να είναι αρωγοί στην επίδοξη πετυχημένη πορεία της ομάδας μας”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δάφνη: Παράπονα για τη διαιτησία με το Αιγάλεω (pic)

Η Δάφνη εξέφρασε τα παράπονα της για τη διαιτησία στον αγώνα με το Αιγάλεω Η Δάφνη δεν τα …