Κεντρική Basket League Άρης “Μπαίνει” στα προκριματικά του Champions League ο Άρης

“Μπαίνει” στα προκριματικά του Champions League ο Άρης

aggelou

Η επιθυμία των ανθρώπων του Άρη ήταν η ομάδα να “μπει” απευθείας στους ομίλους του Champions League, αυτό δεν έγινε αλλά θα είναι στα προκριματικά της διοργάνωσης (το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου θα “μπει” στον πρώτο προκριματικό γύρο). Αυτό ανακοινώθηκε επισήμως και έτσι οι “κίτρινοι” για μια ακόμη χρονιά θα συμμετέχουν στην Ευρώπη προσπαθώντας να “μπουν” στους ομίλους (εκεί θα είναι η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας). Η κλήρωση πρόκειται να γίνει στις 11 Ιουλίου και στις 20 Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί ο πρώτος προκριματικός γύρος.

Λίγο μετά τα όσα ανακοίνωσε το Champions League, η ΚΑΕ Άρης ενημέρωσε:

“Ο ΑΡΗΣ, όπως έγινε γνωστό σήμερα (27/06), θα πάρει μέρος στο Basketball Champions League της σεζόν 2018-2019, ξεκινώντας από τον Α’ Γύρο των προκριματικών.

Οι 24 ομάδες που θα πάρουν μέρος στον Α’ Γύρο των Προκριματικών είναι οι εξής:

Α’ ΓΥΡΟΣ: (Οι 12 ομάδες προκρίνονται στο Β΄ Γύρο των Προκριματικών): ΑΡΗΣ, ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος), Avtodor Saratov (Ρωσία), Bakken Bears (Δανία), CSM Oradea (Ρουμανία), Dinamo Tbilisi (Γεωργία), Donar Groningen (Ολλανδία), FC Porto (Πορτογαλία), Fribourg Olympic (Ελβετία), Hapoel Tel Aviv (Ισραήλ), Kalev Cramo (Εσθονία), Karhu Basket Kauhajoki (Φινλανδία), Leicester Riders (Μεγάλη Βρετανία), Lukoil Levski (Βουλγαρία), Movistar Estudiantes (Ισπανία), Nizhny Novgorod (Ρωσία), Norrköping Dolphins (Σουηδία), Polski Cukier Torun (Πολωνία), Proximus Spirou Charleroi (Βέλγιο), Red October Cantù (Ιταλία), Siauliai (Λιθουανία), Szolnoki Olaj (Ουγγαρία), Telenet Giants Antwerp (Βέλγιο), Tsmoki Minsk (Λευκορωσία).

Απευθείας στον Γ’ Γύρο των Προκριματικών προκρίθηκαν έξι ομάδες, οι οποίες θα αντιμετωπίσουν τις έξι ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο από το Β’ Προκριματικό Γύρο και οι νικήτριες θα βρεθούν στην κανονική περίοδο (τοποθετήθηκαν 26 ομάδες). Οι έξι ομάδες του Γ’ Προκριματικού Γύρου είναι οι εξής: JIP Pardubice (Τσεχία), Lietkabelis Panevezys (Λιθουανία), Medi Bayreuth (Γερμανία), Nanterre 92 (Γαλλία), Sakarya Buyuksehir (Τουρκία), UCAM Murcia (Ισπανία).

Η κλήρωση των Προκριματικών και της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουλίου στο «Σπίτι του Μπάσκετ», που βρίσκεται στη Mies της Ελβετίας. Ο πρώτος προκριματικός Γύρος θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου και η κανονική περίοδος αρχίζει στις 9 Οκτωβρίου”.

ch l

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Να προσεγγίσουμε και τα επόμενα ματς σαν να είμαστε στο 0-0»

Στον τρόπο που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Ολυμπιακός τα επόμενα παιχνίδια στάθηκε ο Γιώργο…