Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Λάρι” αντί Παππά;

“Λάρι” αντί Παππά;

pappas larentzakis

“Φωτιές” άναψε ο μάνατζερ του Γιαννούλη Λαρεντζάκη μετά την εκπληκτική εμφάνιση του Έλληνα γκαρντ στο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών με το Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019. Ο μάνατζερ του ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο παίκτης της ΑΕΚ είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην Ευρωλίγκα και ότι αυτή η μέρα δεν αργεί.

Η ανάρτηση αυτή “γέννησε” ερωτήματα για το μέλλον του Έλληνα γκαρντ. Στην περίπτωση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη υπάρχουν τρία πιθανά σενάρια για το αν τελικά θα αγωνιστεί τη νέα χρονιά στην Ευρωλίγκα ή όχι. Το πρώτο σενάριο είναι ο Λαρεντζάκης να παίξει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό. Οι “πράσινοι” είναι πιο πιθανό να κάνουν ή να έχουν κάνει πρόταση στον Έλληνα γκαρντ, καθώς ψάχνουν να ενισχύσουν τον ελληνικό κορμό τους.

Ειδικά από την στιγμή που το μέλλον του Νίκου Παππά είναι αβέβαιο, κάνει πιο πιθανό το σενάριο το “τριφύλλι” να κινηθεί για την απόκτηση του Λαρεντζάκη. Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός δύσκολα θα ασχοληθεί με τον Έλληνα γκαρντ, καθώς στην περιφέρεια υπάρχει πληθώρα Ελλήνων παικτών και οι παρεμβάσεις που θα κάνουν θα είναι σίγουρα προσθήκη κάποιου ξένου παίκτη και όχι Έλληνα.

Το δεύτερο σενάριο είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης να έχει δεχτεί πρόταση από κάποια άλλη ομάδα της Ευρωλίγκα. Το σενάριο αυτό δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, αλλά δεν και απίθανο κάποια ξένη ομάδα να έχει κινηθεί για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ.

Το τρίτο και τελευταίο σενάριο είναι να μην ισχύουν τα παραπάνω, αλλά ο παίκτης να θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Όχι πως ο Έλληνας γκαρντ δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα, αλλά υπάρχει στις σκέψεις του το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, όπου δεν βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία αγωνίζεται στο Basketball Champions League.

Το δεδομένο είναι ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ κι όποια ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει θα πρέπει να πληρώσει το buy out για να τον κάνει δικό της.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Σπύρος Σκέντο
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Χάνει (και) Νάιτ – Εκτός για άγνωστο διάστημα

Ακόμη ένα σημαντικό πρόβλημα για την ΑΕΚ Ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα δέχθηκε η ΑΕΚ τη φετινή σ…