Κεντρική Basket League Προμηθέας Πατρών “Κάναμε ένα τεράστιο άλμα”

“Κάναμε ένα τεράστιο άλμα”

gikas promitheas

Ο Προμηθέας πραγματοποίησε “μαγική” χρονιά φέτος και τερμάτισε στην τέταρτη θέση της Basket League. Η ομάδα της Πάτρας, λόγω και των πολλών τραυματισμών της, δεν μπόρεσε να ανταγωνιστεί τον ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς και έμεινε στην τέταρτη θέση. Ο Νίκος Γκίκας τόνισε ότι ότι φέτος η ομάδα έκανε ένα τεράστιο άλμα και ότι τη νέα χρονιά θέλουν να κάνουν το κάτι παραπάνω, που θα είναι μία καλή πορεία στο Basketball Champions League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το τρίτο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Νομίζω φάνηκε πως το τέλος δεν είχαμε ενέργεια ούτε για τα λέι απ. Έχουμε τραβήξει πολλά τα παιδιά που παίζουμε μέχρι τώρα.  Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε βρει ρυθμό. Είχαμε όμως πολλές απουσίες, έλειπε ο Μιλόσεβιτς, ο Έλις, ο Λάνγκ και ο Σαλούστρος, Δεν ήμασταν πλήρεις”.

Για τη φετινή χρονιά και την επόμενη: “Όλη τη χρονιά δείξαμε ότι είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Φέτος κάναμε ένα τεράστιο άλμα σε σχέση με πέρυσι, άσχετα με τι έγινε στη σειρά με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Η φετινή χρονιά είναι παρακαταθήκη για την επόμενη, για να φτάσουμε ακόμη πιο ψηλά, το πρωτάθλημα του χρόνου θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Το πιο ψηλά για εμάς είναι φυσικά μία καλή πορεία στο Champions League και άλλη μία καλή εμφάνιση στο πρωτάθλημα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Προμηθέας Πατρών

Δειτε επισης

Παπαθεοδώρου: «Ήρθαμε να… θαυμάσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του στάθηκε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου. Απαράδεκτη χαρακτήρισε την ε…