Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Η απάντηση μας σε όσους προεξοφλούσαν αποκλεισμό”

“Η απάντηση μας σε όσους προεξοφλούσαν αποκλεισμό”

skourtopoulos

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Εθνικής Ανδρών κόντρα στο Ισραήλ για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σημείωσε μετά το ματς ότι οι παίκτες του έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι, ενώ τόνισε ότι η πορεία της ομάδας είναι η απάντηση σε όσους προεξοφλούσαν ότι θα αποκλειστούν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

“Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μας λυπεί ότι χάσαμε τον Γιάννη Αθηναίου με έναν τραυματισμό. Είναι κρίμα. Έχουμε κι έναν τραυματισμό με τον Λίνο Χρυσικόπουλο στον ώμο του και δεν ξέρουμε αν θα παίξει με την Εσθονία στο επόμενο παιχνίδι.

Τα παιδιά έδειξαν τεράστια διάθεση, η συγκέντρωση και η επικοινωνία είναι το μυστικό. Αυτό που κάναμε εμείς είναι να φτιάξουμε μία επιθετική φιλοσοφία γι’ αυτό το 10ημερο και μπορώ να πω ότι σήμερα άγγιξαν το τέλειο. Αυτά κρατάμε, τη χαρά των παιδιών και τη δική μας. Χάρηκα πάρα πολύ, βγήκαν πρωταγωνιστές σήμερα. Το passing game ήταν εξαιρετικό κι αυτό δείχνει πόσο δεμένα είναι όλα αυτά τα παιδιά”.

Για τη σύνθεση της ομάδας: “Το “σύνθεση ανάγκης” δεν ισχύει για εμένα και το έχω πει κατ’ επανάληψη. Τα παιδιά είναι διεθνείς παίκτες κι έχουν την ίδια αξία με τα υπόλοιπα παιδιά. Κακώς κάποιοι τους χαρακτηρίζουν, όπως κι εμένα. Κάποιοι προεξοφλούσαν ότι δεν θα περνούσαμε καν από την πρώτη φάση. Αυτή είναι η απάντηση μας. Έτσι φτιάχνουμε την μαγιά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Οι κλήσεις της Εθνικής Παίδων

Η ΕΟΚ έκανε γνωστούς τους παίκτες, που κλήθηκαν στην Εθνική Παίδων Διήμερο προπονητικού χα…